Victor Slav, surpriză de proporții pentru iubita lui, Selina: "A fost ceva ce și-a dorit!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2022, 14:18

Victor Slav, dezvaluire despre surpriza pe care i-a facut-o Selinei de ziua ei

Sursa: Instagram

Victor Slav este una din cele mai discrete vedete din showbiz-ul autohton și rareori face dezvăluiri despre viață lui privata.

Victor Slav este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton, însă spre regretul femeilor care încă mai spera să ajungă la inima lui, se pare că acest lucru este cu totul imposibil deoarece de doi ani și jumătate trăiește o frumoasa poveste de iubire cu cea care l-a cucerit definitiv. Selina este femeia alaturi de care prezentatorul TV și-a găsit liniște și cu care împarte toate momentele frumoase. 

Citeste si: EXCLUSIV! Care a fost cel mai mare compromis pe care Andreea Mantea l-a făcut în viață: "Noroc că a apărut David și m-am oprit!"

Victor Slav, dezvaluire despre surpriza pe care i-a facut iubitei lui

În urma cu o luna, frumoasa iubita a lui Victor Slav și-a sărbătorit ziua de naștere, iar prezentatorul TV, a fost firește alaturi de cea care îi face să tresalte inima de fiecare data, însă discret din fire, chiar daca nu a vrut să dezvăluie ce cadou

i-a făcut, vedeta a recunoscut că a surprins-o frumos pe femeia din viață lui: "Nu cred că este important ce cadou i-am făcut, dar a fost ceva ce și-a dorit. I-am organizat și o petrecere surpriza la care i-am chemat toți prietenii. A fost emoționată și am surprins-o cu tot ceea ce implica o zi de naștere; flori, tort, baloane."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Selina si Victor Slav se iubesc de doi ani si jumatate

Citeste si: EXCLUSIV! De ce Emily Burghelea refuză să mai investească în haine scumpe

Cât despre planurile de viitor, Victor Slav a dezvăluit că lasă că totul să curgă de la sine fară forță lucrurile. Nici când este vorba de vacanta, prezentatorul TV nu este foarte hotărât: "Din păcate totul este incert și nu am făcut planuri de vacanta.

Cu siguranță vom merge într-o vacanta în tara sau în străinătate, dar nu am stabilit nimic concret. Ne lașam purtați de evenimente, de ceea ce se vă întâmplă. Dar este mai frumos și mai distractiv să nu plănuiești prea mult, să te lași surprins de ziua de mâine."

Chiar daca nu da prea multe din casa, Victor Slav a recunoscut totuși că: "Nu mi-am înșelat niciodată iubita!" Însă a mai dezvăluit că a fost înșelat și a și înșelat: "Când nu mai mergea treaba, da.

Daca merge, nu se pune problema. Au fost și relații în care nu am trădat și am avut și partenere care nu au înșelat. Și da, nu am fost prins. S-a întâmplat că cineva a descoperit ceva și am recunoscut! Și daca nu am spus, nu am spus să nu rănesc!"