Sistemele celei mai mari bănci din România au picat complet în această seară. Milioane de români sunt afectați. Tranzacțiile sunt imposibile cu cardurile sau prin aplicațiile mobile

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 29 ian 2023, 13:20

Sistemele celei mai mari bănci din România au picat complet în această seară. Milioane de români sunt afectați. Tranzacțiile sunt imposibile cu cardurile sau prin aplicațiile mobile

Sistemele Banca Transilvania au picat complet în această seară. Tranzacțiile cu cardurile, la POS sau ATM, sau din aplicații nu sunt posibile.

Vești proaste pentru clienții BT, sistemele au picat complet în această seară, astfel tranzacțiile cu cardurile, la POS sau ATM, sau prin aplicațiile mobile nu sunt posibile. La call center se așteaptă și mai mult de 40 de minute, până răspunde cineva.

Sistemele Banca Transilvania au picat complet în această seară

Momente de criză pentru utilizatorii de carduri sau aplicații mobile Banca Transilvania, sistemele cele mai mari bănci din România au picat în această seara.

Mesajul  ” Fonduri Insuficiente” este afișat la orice încercare de tranzacție din conturile Banca Transilvania. 

Citeste si: Vești importante pentru români! Se întâmplă cu tichetele de masă pentru anul acesta. Banii vor intra direct pe contul bancar al beneficiarilor

După o oră și jumătate de așteptare, un operator BT, apelat pe linia de carduri pierdute, pentru că pe celelalte linii nu răspunde nimeni, a transmis: ” Ne cerem scuze.

Este o problemă. Probabil că într-o oră va fi remediată. Nu avem ce face, mai încercați!”.
La întrebarea  despre natura problemei, operatorul a închis, potrivit economica.net.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Clienții BT sunt ofuscați de situația în care se află, după ce sistemul a picat și tranzacțiile sunt imposibile.

”Multumesc, Banca Transilvania. Mi-am instalat si aplicatia aia cea mai contraintuitiva si cel mai greu de instalat de pe pamant, dar tot trebuie sa sun ca sa imi explicati si mie de ce nu pot sa folosesc banii mei din contul meu. 30 de minute e un timp decent, nu? Ba, stiti ceva? Nu inchid.

Animalelor!”, a scris un client BT pe pagina de Facebook în urmă cu câteva momente.

Vom reveni cu amănunte și cu eventuala poziție oficială a BT, în măsura în care o va emite.

Citeste si: Curs valutar BNR joi, 28 aprilie 2022. Ce bancă oferă cel mai bun curs valutar azi. Euro și dolarul au înregistrat o nouă creștere