Vladimir Putin are mari probleme de sănătate! Liderul Rusiei ar urma să fie operat zilele următoare

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 feb 2023, 01:25

Vladimir Putin are mari probleme de sănătate! Liderul Rusiei ar urma să fie operat zilele următoare

Sursa: Twitter

Vladimir Putin ar avea grave probleme de sănătate. Liderul Rusiei ar urma să fie operat în zilele următoare, pentru că ar suferi de o boală cumplită.

Vladimir Putin ar urma să fie operat zilele următoare din cauza unei boli grave, motiv pentru care va lăsa cârmele războiului pentru moment. Liderul rus ar urma să ajungă pe masa de operație pentru că ar suferi de cancer, potrivit Daily Mail.

Vladimur Putin ar urma să fie operat zilele următoare. Liderul Rusiei ar suferi de cancer

Nikolai Petrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate, ar trebui să îi ia locul temporar lui Vladimir Putin. Liderul rus, totuși, nu se va opera înainte de Ziua Victoriei, comemorată pe data de 9 mai, în Piața Roșie.

„Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală”, transmite DailyMail.

Citeste si: Vladimir Putin și-a schimbat tactica de atac în războiul din Ucraina. Anunțul făcut de autoritățile de la Kiev

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă asta, se mai spune că Vladimir Putin suferă și de boala Parkinson, dar și de tulburare shizoafectivă care are simptome de schizofrenie, inclusiv manie și halucinații.

Cât de gravă este forma cancerului pe care l-ar avea Vladimir Putin

Publicația britanică DailyMail spunea, în luna martie a acestui an, că Vladimir Putin ar suferi de cancer intestinal în fază terminală, din nefericire pentru liderul rus.

Informația a venit imediat după ce președintele Rusiei a apărut în public cu fața umflată la un eveniment.

Citeste si: Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este pusă din nou la îndoială. Gestul incredibil care l-a dat de gol pe liderul de la Kremlin- VIDEO

Conform unor surse din Pentagon, liderul rus ar fi avut fața umflată deoarece ia medicamente pentru cancer sau steroizi.

Până la acest moment, Vladimir Putin nu a anunțat nimic despre faptul că ar suferi de cancer.

În continuare, războiul pornit de Rusia în Ucraina face victime și rade tot de pe fața pământului. În fiecare zi, țara învecinată nouă este bombardată de forțele armate ale Rusiei, în lupta pentru teritoriu. De peste două luni, cetățenii ucraineni nu mai trăiesc o viață normală și speră ca totul să ia sfârșit cât mai curând, iar cei care au fugit din țară să se poată întoarce liniștiți, acasă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.