Cauți haine cu guler blană naturală? Iată care sunt cele mai căutate modele ale anului!

Author: Oana Iosif

Hainele cu guler de blană naturală se numără printre cele mai impunătoare piese vestimentare, ce reușesc să îți redea încrederea în forțele proprii și să îți ofere un plus de stil și de personalitate.

Astfel de articole vestimentare nu rămân uitate în garderobe, ci îți oferă posibilități multiple pentru a le combina inspirat. Vei reuși să te bucuri de outfituri remarcabile, investind în blănuri de calitate, ușor de restilizat și de asortat cu alte piese la fel de confortabile. Vezi care sunt modelele de guler blana naturala ce nu ar trebui să îți lipsească din garderobă, pe tot timpul sezonului rece, și care acum sunt la mare căutare. Iată-le!

1.     Haina din blană de vizon cu guler din blană de zibelină

Această piesă debordează de eleganță și feminitate și este una dintre cele mai populare. Se potrivește la orice tip de siluetă, având o lungime care avantajează toate conformațiile corpului. Haina este concepută din blană de nurcă, deosebit de rezistentă, de culoare neagră. Pentru conceperea gulerului s-a folosit o altă materie primă, respectiv blană de zibelină, de culoare maro, ce aduce un aport stilistic semnificativ. Contrastul dintre cele două culori este unul echilibrat și pune în valoare frumusețea și naturalețea blănurilor. Un alt avantaj este sistemul de închidere, format din clipsuri, dar și dintr-un cordon din piele care se folosește pentru strângerea taliei. Este o piesă care merită să ajungă la tine!

 

2.    Jachetă din blană de vulpe cu guler

Un alt articol vestimentar la fel de popular este și jacheta din blană de vulpe. Piesa este prevăzută cu guler, de data aceasta fiind concepută că un întreg, fără a exista discrepanțe cromatice sau de textura între guler și restul hainei. Blana de vulpe are o strălucire aparte și se numără printre cele mai căutate produse vestimentare de la ora actuală. Haina este voluminoasă și perfectă pentru femeile cu picioare subțiri, înalte, care preferă să poarte tocuri și fuste midi. Se poate asorta, însă, într-o varietate de alte combinații, pentru că asigură un nivel optim de versatilitate. Confortul termic este un alt avantaj de care trebuie să ții cont atunci când cumperi această piesă. Te vei bucura de căldură în fiecare secundă.

 

3.    Jachetă din blană de chinchilla cu guler

Ultima din listă, dar nu cea din urmă, jacheta din blană de chinchilla este cireașa de pe tort din acest top. Este o piesă cu totul și cu totul deosebită, care te va face să arăți – fără doar și poate – ca o divă pe covorul roșu. Acest articol vestimentar nu are competitor atunci când vine vorba de eleganță, stil, finețe, textură, delicatețe, rafinament, personalitate... și lista poate continua! Este un produs de lux, purtat de femeile care investesc în articole care le asigură prezența remarcabilă în absolut orice context. Dacă ești o femeie puternică, independentă, stilată și rafinată, această jachetă nu poate lipsi din garderoba ta. Vei reuși să transformi orice ținută banală într-o pledoarie pentru eleganță și stil.

La Casa de Blănuri MG găsești jachete, paltoane, veste blană și accesorii de calitate premium

Indiferent de categoria de produs pe care o cauți, calitatea blănurilor primează. De aceea, este atât de important mediul de achiziție, modalitatea prin care își procură materia primă și standardele în care crede.

Cumpără în siguranță de la Casa de Blănuri MG orice tip de produs cauți: jachete, paltoane, veste blana, borsete, haine lungi, scurte, medii sau absolut orice altă variantă de blană. Casa de Blănuri MG asigură cel mai înalt standard de calitate în domeniul blănurilor și are o lungă tradiție pe piață.