In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Familia Yaman nu scapa de rautatea Aylei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 mai 2022, 12:47
In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”,  Familia Yaman nu scapa de rautatea Aylei Foto(7)

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Familia Yaman nu scapa de rautatea Aylei

Intamplari emotionante se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Demir sufera teribil dupa pierderea celei pe care o considera o a doua mama, Sevda. Barbatul nu credea ca asa tragic avea sa fie destinul celei pe care a indragit-o ani la randul si regreta toate evenimentele neplacute petrecute intre ei, in ultima perioada.

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

Gulten este ingrijorata de situatia in care se afla sotul ei, Cetin. Femeia insa nu stie ca sotul ei a luat vina asupra lui, atunci cand boierul Ali Rahmet a ucis, din greseala, un om.  Ali Rahmet nu rezista prea mult timp sa vada cum un om nevinovat oprecum Cetin isi distruge viata si ia atitudine.

Citeste si: Cine este sora mai mică a lui Umit din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Hande Soral și sora ei seamănă ca două picături de apă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In mod surprinzator, Demir, care credea ca a <rezolvat> problema Ayla pentru totdeauna, are parte de noi intamplari nefericite.

Ayla nu vrea in ruptul capului sa renunte la Demir si, mai mult, chiar il ameninta ca il denunta ca fiind ucigasul Sevdei. In fata unei astfel de amenintari, Demir va avea o reactie uluitoare.

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.