Surpriza făcută de George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub: ”În 30 de minute plecăm”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 feb 2023, 00:40

Surpriza făcută de George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub: ”În 30 de minute plecăm”

Sursa: Instagram Viviana Sposub

George Burcea i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei lui. Cei doi au plecat într-o destinație care a bucurat-o enorm pe Viviana Sposub.

George Burcea este extrem de tandru și grijuliu cu iubita lui. De fiecare dată, actorul încearcă să o surprindă cu lucruri simple, dar care o bucură enorm. Drept dovadă, acesta i-a făcut o surpriză la care vedeta nici nu se gândea și au plecat într-o locație dragă lor.

George Burcea și Viviana Sposub, escapadă într-o locație de suflet

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar lucrurile dintre ei decurg așa cum au sperat încă de când s-au cunoscut.

Actorul este trup și suflet alături de partenera sa, pe lângă faptul că o susține foarte mult pe plan profesional, acesta este și foarte atent cu ea și o răsfață de câte ori are ocazia.

În urmă cu câteva momente, Viviana a postat pe pagina de Instagram, la story, un filmuleț în care a precizat că iubitul ei i-a pus la dispoziție 30 de minute în care să se pregătească și, în același timp, să plece de acasă într-o escapadă de zile mari. 

Surpriza din partea lui Burcea pentru frumoasa prezentatoare a matinalului ”Dimineața cu noi” a fost o călătorie cu trenul, iar destinația finală fiind litoralul românesc, mai exact, Eforie Sud.

Citeste si: Viviana Sposub, surpriză culinară pentru colegii de la ”Dimineața cu noi”! Ce preparat le-a pregătit frumoasa prezentatoare: ”Meseria se fură” Bursucu a rămas fără cuvinte

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Și după ce am dormit vreo 2 ore după-amiază, m-a trezit @george_burcea și mi-a spus că în 30 de minute plecăm la gară. Destinația? Eforie Sud!!!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Vedeta a fost extrem de entuziasmată de surpriza pregătită de partenerul ei și nu și-a putut controla emoțiile.

Relația Vivianei cu George Burcea este una de bun augur, deși, la un moment dat, s-a zvonit că nu ar mai fi împreună, relația lor pare greu de destrămat, căci se iubesc foarte mult și au planuri serioase de viitor. Actorul are în plan să o ceară în căsătorie pe frumoasa prezentatoare, însă așteaptă momentul potrivit.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Vremea devine instabilă” Cresc temperaturile, dar sunt anunțate ploi și intensificări ale vântului