Ce a putut spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav la cea mai recentă întălnire pe care au avut-o: "El tot timpul are cate o durere!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2023, 01:45

Bianca Dragusanu, declaratie despre Victor Slav

Sursa: Instagram

Bianca Dragusanu a vorbit despre relatia pe care o are in prezent cu tatal fetitei ei, Sofia.

Pe langa cel mai discutat subiect al momentului, Bianca Dragusanu a vorbit si despre mama ei, dar si despre relatia cu Victor Slav, cel care a dus-o in fata altarului si cu care are o fetita in varsta de 5 ani, micuta Sofia.

Bianca Dragusanu, declaratie neasteptata despre fostul ei sot, Victor Slav

Citeste si: Manuela Oprișiu, primele declarații după hate-ul din online pe tema greutății: "Am acumulat 30 de kilograme în timpul sarcinii, nu am cum să slăbesc așa dintr-o dată"

"Victor a luat-o pe Sofia intr-un din zilele de Pasti, a venit si mi-a adus-o. Suntem ok, suntem prieteni. Imi zice, buna, tu ce faci! Pe mine ma doare spatele...Pe el cam doare spatele putin. El tot timpul are cate o durere. El e mai sensibil asa. Sunt doi copii, dar eu am deja unul," a spus Bianca Dragusanu despre fostul ei sot intr-un interviu pentru wownews.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum a ajuns Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, diva a vorbit si despre relatia cu fiica ei, Sofia care este una la superlativ. Cele doua sunt maiai mult decât mama-fiica, sunt prietene de nedespărțit, iar frumoasa vedeta îi face micuței toate poftele. Mai mult decât atât, Sofia este îndrăgostită de mama ei și atunci când merge în parc sau când face cunoștință cu oamenii spune că o chiama Sofia Drăgușanu și că este fiica vedetei: "Peste tot spune că sunt mămică ei și că sunt frumoasa și că eu sunt o regina și ea o prințesă.

Peste tot unde merge, așa se prezinta, în parc, la copii. Când face cunoștință cu o fetiță, spune: "Știi cine sunt eu?! Chestia asta o are de la maica-mea. Ea suferă de harfele astea. Maica-mea daca sta mult cu copilul, o manipulează, se dau ele mari așa..."  

Bianca Dragusanu: "Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă"  

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea și sora ei sunt ca șoarecele și pisica: "Daca o întreabă cineva daca sunt sora ei, ea zice că nu"

Cat despre cel mai recent scandal in care a fost implicata, Bianca Dragusanu a avut un singur lucru de precizat:" "Era o petrecere despre care nu vreau să vorbesc, nu am multe de spus.

Niște personaje cu caracter îndoilenic, activități dubioase(...) Ce să zic? Am zis "Bună seară" și cam atât. Au plecat. S-au scris și lucruri adevărate și mai puțin adevărate. M-am obișnuit. Eu nu spun, doamne ferește, că presă minte. Toată viața mea s-au scris lucruri și adevărate și mai puțîn adevărate. Nu că m-am săturat, m-am obișnuit. Pres a nu minte, dar condimentează, că să fie mai spumos. Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă. Presa nu minte, dar eu nu sunt un om agresiv. Eu sunt împotriva a așa ceva, totodată pot să mă apăr dacă sunt atacată.", a spus Bianca Drăgușanu. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.