In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Lovitura dupa lovitura pentru familia Yaman

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 mai 2022, 13:14
video Foto(11)

Situatiile tensionate din Cukurova capata dimensiuni uriase.

Pentru familia Yaman problemele se intensifica. Dupa ce Demir a fost <nevoit> sa faca o intelegere cu Ayla, alias Umit, pentru ca aceasta sa renunte la razbunarea impotriva familiei Yaman, de data aceasta, sireata femeie ridica alte pretentii, de neacceptat, in viziunea barbatului si a sotiei sale, Zuleyha.

Citeste si: Ce spune Maurice Munteanu despre aparițiile Vivianei Sposub din ultima perioadă: "Nu știu dacă i-a zis cineva, dacă intenționează să facă asta sau e o chestie conștientă"

Surprinzator, Ayla reuseste sa impresioneze familia lui Sermin, care locuieste chiar in vecinatatea conacului Yaman, si astfel tanara <insarcinata> ajunge sa fie protejata acestora.

Zuleyha sufera teribil din cauza problemelor provocate de Ayla, iar situatia devine extrem de tensionata la conac atunci cand stapana conacului remarca disparitia fiicei sale, Leyla. Ayla este acuzata ca a rapit copilul familiei Yaman.

In mod surprinzator, Fikret este in permanenta alaturi de familia Yaman, fiindu-le de real folos in rezolvarea problemelor spinoase prin care trec. Fikret, care s-a luptat vreme indelungata cu Demir pentru a fi recunoscut drept fiul legitim al raposatului lor tata, Adnan Yaman, isi vede visul cu ochii. Demir il recunoaste, oficial, pe Fikret, ca fiind fratele lui.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar, cosmarul familiei Yaman este departe de a se fi incheiat. Demir este arestat pentru uciderea Sevdei, si nimeni nu banuieste ca o persoana foarte apropiata celebrei familii  instrumenteaza, din umbra, totul.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Familia Yaman nu scapa de rautatea Aylei