Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă actorul

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 05 mai 2022, 09:43

Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital.

Sursa: Twitter

Alexandru Arşinel, în vârstă de 82 de ani, a fost internat de urgenţă la spital, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital. Starea de sănătate a actorului este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor.

Citeste si: Veste tristă în lumea teatrului românesc! Alexandru Arșinel se retrage de pe scenă din cauza problemelor de sănătate: „Nu sunt în regulă”

Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă

Problemele de sănătate continuă să îi dea bătăi de cap actorului Alexandru Arșinel. 

În urmă cu câteva zile, actorul a decis să apeleze la ajutor de specialitate, după ce a acuzat stări de rău. Astfel, Alexandru Arșinel a fost dus la o clinică privată. În urma investigațiilor amănunțite, medicii au decis că cea mai bună soluție este internarea.

„Este însă foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul.

Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existenta. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense”,  au declarat surse aproiate actorului pentru  Playtech.ro.

Citeste si: Alexandru Arșinel se simte din ce în ce mai rău. Actorul a fost surprins în timp ce era ajutat de colegii lui să urce într-o mașină

Starea de sănătate a actorului s-ar fi înrăutățit în ultimele săptămâni, după ce a depus un efort mai mare decât ar fi fost indicat în momentul în care a dat curs unei invitații de a merge la un eveniment la Botoșani. 

”Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni.

Eu sunt din zonă de aici. Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, spunea Alexandru Arșinel.

Actorul a mai menționat că în ultimele luni a tot fost pe la spitale pentru a consulta medici. 

”Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, mai spunea Arșinel.

Starea de sănătate a celebrului actor se deteriorează

În luna februarie a acestui an, Alexandru Arșinel ajungea de urgență la Spitalul Universitar de Urgență București. După o perioadă scurtă de supraveghere,actorul revenea acasă, spunând atunci că nu se simte bine.

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Actorul a refuzat internarea şi a plecat din spital în toiul nopţii

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe.  Controlul asupra organismului meu nu-i ok. Nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări.  Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital ”, declara Alexandru Arșinel.