Alexandru, soțul Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis, a decis să fie înmormântată în același sicriu alături de copiii lor

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 feb 2023, 04:20

Alexandru, soțul Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis, a decis să fie înmormântată în același sicriu alături de copiii lor

Sursa: Facebook Iulia Bogdan

Iulia, tânăra mamă care s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai ei, aruncându-se, în gol, de pe un bloc de 10 etaje, va fi înmormântată în același sicriu împreună cu copiii ei. Decizia a fost luată de Alexandru, fostul soț al mamei din Timișoara.

Așadar, în urma deciziei lui Alexandru, Iulia, Alisa și Nicholas vor fi înmormântați împreună. Sicriul cu trupurile neînsuflețite a fost depus la o capelă din Timișoara, unde familia și prietenii celor trei își pot lua la revedere.

Iulia, mama din Timișoara, va fi înmormântată în același sicriu, împreună cu cei doi copii

Iulia, tânăra de 32 de ani din Timișoara, a hotărât să-și ia viața împreună cu cei doi copii ai ei, în vârstă de trei și șase ani. 

Alexandru, tatăl unuia dintre copii, a hotărât de comun acord cu familia ca cei mici să fie îngropați în același sicriu alături de mama lor, potrivit BZI.ro.

Citeste si: Cine este bărbatul care ar fi determinat-o pe mama din Timișoara să-și ia viața: „Ea nu ar fi făcut așa. O teroriza foarte mult”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toată familia este îndurerată și nu se poate obișnui cu faptul că Iulia și cei mici nu se mai află în lumea celor vii. Tânăra mamă, în vârstă de 32 de ani, s-a sinucis marți, atunci când se afla în drum spre grădiniță cu cei doi copii. Iulia a parcat mașina pe trecerea de pietoni, după care a mers spre blocul de unde avea să se arunce în gol cu micuții.

Iulia era terorizată de fostul ei iubit, Marcel. Tânăra urma să se recăsătorească împreună cu Alexandru

Conform spuselor soacrei Iuliei, tânăra ar fi avut probleme cu fostul ei iubit, Marcel, un bărbat cunoscut din Timișoara, care ar fi amenințat-o că îi va lua copilul de lângă ea. Se pare că Marcel este, de fapt, tatăl băiețelului în vârstă de trei ani, în timp ce Alexandru este tatăl fetiței în vârstă de șase anișori.

Femeia a vorbit cu el la telefon după tragedie, dar Marcel nu a părut afectat nici de moartea fostei lui partenere, dar nici de moartea propriului său fiu.

Citeste si: Ce au stabilit anchetatorii în cazul femeii din Timișoara, care s-a sincucis împreună cu cei doi copii ai săi, în urma rezultatelor necropsiei

„Ea nu ar fi făcut așa ceva.

Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a povestit Elisabeta, soacra Iuliei, într-o emisiune TV.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.