Cât de fericită era Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, la nunta ei! Nimeni nu se aștepta ca tânăra să recurgă la un gest atât de necugetat

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 iun 2022, 19:29

Cât de fericită era Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, la nunta ei! Nimeni nu se aștepta ca tânăra să recurgă la un gest atât de necugetat

Sursa: Facebook Iulia Bogdan

În ultimele zile, fotografii de la nunta Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis împreună cu copiii ei, au circulat pe întreg internetul. Nimeni nu-și poate explica de ce o tânără atât de zâmbitoare și de veselă ar fi putut să recurgă la un asemenea gest.

Iulia a trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună cu fostul ei soț, Alexandru, cu care urma să se și recăsătorească, după doi ani în care au fost separați. Cei doi și-au mai dat încă o șansă, fiindcă iubirea dintre ei încă mai exista.

Iulia era foarte fericită la nunta cu Alexandru. Imaginile care au emoționat o țară întreagă

În urmă cu doi ani, în 2020, Iulia și Alexandru au decis să divorțeze. Primul pas a fost făcut de către Alexandru, cel care și-a dorit separarea de Iulia, cu care se căsătorise încă de câând tânăra avea doar 15 ani.

Iulia și Alexandru au ținut legătura, chiar dacă divorțaseră, pentru că îi legau cei doi copii. Fetița în vârstă de șase ani și băiețelul în vârstă de trei ani locuiau cu mama lor.

Citeste si: Alexandru, soțul Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis, a decis să fie înmormântată în același sicriu alături de copiii lor

Iulia, în vârstă de 32 de ani, și Alexandru, au făcut nunta cu mulți ani în urmă. Tânăra mămică era foarte frumoasă, radia de fericire și se bucura din plin de cel mai important moment din viața ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimeni dintre familia și apropiații Iuliei nu își pot explica motivul pentru care aceasta s-a sinucis alături de copiii ei.

Alexandru a mărturisit că Iulia a fost împreună cu un bărbat care o amenința și care voia să-i ia copiii. Nu se știe, însă, ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar mai ales în dimineața de marți, când Iulia a decis să-și ia copiii și să urce pe un bloc din Timișoara înalt de 10 etaje, de pe care s-a aruncat, în gol, ținându-i în brațe.

De aproape o lună, Iulia stătea cu mama ei la o distanță mare față de blocul de pe care a sărit în gol.

Tânăra absolvise la facultatea de psihologie și era agent imobiliar. În ciuda specializării, nu a profesat niciodată în domeniul psihologic.

Citeste si: Ce au stabilit anchetatorii în cazul femeii din Timișoara, care s-a sincucis împreună cu cei doi copii ai săi, în urma rezultatelor necropsiei

În 2015, Iulia a hotărât să-și închidă afacerea. Aceasta avea un magazin online de haine, care era foarte cunoscut și care se bucura de un număr destul de mare de clienți. 

Prietenii și familia nu o știau pe Iulia ca fiind o persoană depresivă. Multe întrebări rămân fără răspuns după ce tânăra și-a curmat propria viață, dar și pe a copiilor pe care-i avea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.