Cine este Costi, noul concurent din Casa Iubirii? Pentru ce fete a intrat în casă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:44

Cine este Costi, noul concurent din Casa Iubirii? Pentru ce fete a intrat în casă

Sursa: Captură KANAL D

Costin s-a alăturat concurenților din Casa Iubirii, la doar o zi după descalificarea Iolandei și a lui Mihai. Pentru cine a intrat tânărul în competiție?

Costi a intrat foarte sigur pe el în Casa Iubirii și nu s-a lăsat intimidat de întrebările fetelor. Grațiela și Natalia au fost cele care au sărit cu întrebări imediat ce tânărul a pășit în casa lor.

Cu ce se ocupă Costi în viața de zi cu zi

Costi este noul băiat din Casa Iubirii, el a venit în locul lui Mihai, la doar o zi după ce acesta a fost descalificat.

Tânărul a intrat foarte sigur pe el în casă și nu le-a dat fetelor șansa din prima să îi pună întrebări, ci a început să se prezinte din propria inițiativă.

”Sunt instructor de fitness, am 26 de ani și, totodată, am și evenimente private ca barman-ospătar, sunt din Pitești, îmi place să călătoresc, mai nou am văzut că-mi place să citesc, nu neapărat cărți, articole și gătesc, mă liniștește”, s-a

descris Costi în câteva cuvinte.

Noul concurent a dezvăluit că uneori este timid și emotiv și, în același timp, nu stă prea bine la capitolul răbdare.

Grațiela l-a luat tare pe Costin și l-a făcut să lase garda jos. Tânăra l-a întrebat ce așteptări are de la această emisiune, iar el a mărturisit că este indecis, dar, în același timp, vrea să-și găsească marea iubire în cadrul show-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fetele au rămas pur impresionate de răspunsul noului concurent atunci când a fost întrebat dacă este gelos.

”Bă, dacă aș fi gelos, nu aș avea încredere în mine ca bărbat”, a spus Costi.

Citeste si: Bianca Mitroi aruncă bomba după descalificarea Iolandei și a lui Mihai din Casa Iubirii: Are niște probleme nerezolvate. Ce a intenționat, de fapt, Mihai să facă

Cine sunt cele trei fete pentru care Costi a intrat în Casa Iubirii

Fetele din Casa Iubirii l-au luat la întrebări pe Costi, noul concurent, și l-au întrebat dacă are un top al fetelor pe care le place. Acesta a mărturisit că Natalia, Grațiela și Ștefania sunt pe lista lui, deși cea din urmă este într-o relație, tânărul nu se lasă prea ușor.

Costi a ales să intre în Casa Iubirii pentru a descoperi o nouă experiență și pentru a-și găsi sufletul pereche.

Ultima lui relație s-a încheiat în urmă cu un an și jumătate și a durat patru ani.

Citeste si: Iolanda, dezvăluiri fără precedent din culisele relației cu Mihai: Și-a făcut planul dinainte. Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă