Gest neașteptat din partea lui Marcel, fostul iubit al Iuliei, mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje cu copii în brațe! Ce scrisoare a lăsat acesta: „Îi mulțumesc pentru toate clipele minunate”

Autor: Lavinia Medrea

Gest neașteptat din partea lui Marcel, fostul iubit al Iuliei, mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje cu copii în brațe! Ce scrisoare a lăsat acesta: „Îi mulțumesc pentru toate clipele minunate”

Sursa: Facebook Iulia Bogdan

Toți apropiații și familia Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc înalt de zece etaje cu copiii în brațe, au așteptat ca fostul ei partener, Marcel, să aibă o reacție cu privire la această tragedie.

Cu puțin timp înainte de înmormântarea Iuliei și a copiilor ei, Marcel, fostul iubit al tinerei în vârstă de 32 de ani, a transmis un mesaj în mod public, printr-o scrisoare postată pe internet.

Prima reacție a lui Marcel, fostul iubit al Iuliei, după decesul ei și al copiilor

Cu toate că apropiații Iuliei l-au acuzat că ar fi amenințat-o în nenumărate rânduri pe tânără, Marcel nu a reacționat apărându-se, ci din contră, și-a luat rămas bun de la fosta lui parteneră și de la copii

printr-o scrisoare.

Citeste si: Cine este tatăl copiilor morți din Timișoara. Alex este coplesit de durere

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg.

Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind.
Vă mulţumesc tuturor!”
, a scris Marcel, într-o scrisoare dedicată regretatei lui foste partenere, Iulia Bogdan.

Mai multe surse, dar și prieteni ai Iuliei, au susținut că tânăra ar fi fost, de fapt, amenințată de fostul ei iubit, Marcel. Acesta i-ar fi repetat de mai multe ori că îi va lua copilul, pentru că băiețelul în vârstă de trei ani este conceput cu Marcel, așa cum demonstrează și un test ADN, făcut cu ceva timp în urmă. 

Citeste si: Iulia, femeia care s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc, ar fi putut fi oprită?! Ce spune Irina Petrea, psiholog, despre tragedia de la Timișoara

Până la acest moment, nimeni nu știe de ce Iulia a ales să părăsească lumea în acest fel. Organele legii continuă să cerceteze ipotezele și motivele pentru care tânăra a putut să curme atât viața ei, cât și a copiilor ei. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.