Exclusiv! Flavius, despre experiența care i-a schimbat viața în urma cu 5 ani. Fostul concurent a ajuns deja în India: "Am făcut doi pasi, dar eram leoarca!"

Autor: Alice Popescu

Flavius a ales să părăsească reality show-ul Casa Iubirii după ce a aflat că ar putea obține rolul vieții lui în India.

Unul dintre cei mai celebri TikTokeri din Romania, Flavius Jucu care a participat în reality-show-ul Casa Iubirii a luat decizia de a-și urma visul și a-și încercă norocul în India, acolo unde ar avea șansă să ia rolul principal într-un film. Mai mult, Flavius a declarat că nu a căutat sub nicio forma să se facă cunoscut prin reality-show-ul la care a participat, spunând că oricum se bucura de o expunere destul de mare: "Când am ieșit din Casa, am citit toate comentariile și am văzut cât eram de apreciat și vreau să le mulțumesc că au văzut dincolo

de aparente. Referitor la expunere, nu am venit pentru asta pentru că făceam și înainte poze cu oamenii. Nici macar nu m-am promovat cu emisiunea pentru că nu am vrut să creadă oamenii că pentru asta am venit. Așa tindea să se creadă la început. În afara camerelor, sunt la fel, dar puțin mai tăcut. În acest show am fost foarte real," a dezvăluit Flavius pentru kanald.ro.

Flavius: "Chiar daca pare greu de crezut, este vorba despre deschiderea mea spirituala"

Citeste si: Cum o caracterizează Flavius pe Kinga de la Casa Iubirii: "Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

Daca pe plan profesional, Flavius este într-o continua ascensiune, pe plan personal, modelul recunoaște că a avut parte de un moment pe care îl considera crucial: "Chiar daca pare greu de crezut, este vorba despre deschiderea mea spirituala.

Am avut o luna de zile deja-vu în fiecare zi până când am realizat că sunt în pregătire pentru ceva mai mult."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Flavius a dezvăluit că în curând vă pleca în India unde nu vă mai avea acces la rețelele de socializare, mai cu seama la TikTok: "Poate reușesc să fac un VPN să mai postez acolo. Eu nu bag hate-ul în seama. Am oameni care mă apreciază și asta este tot ce contează," a mai declarat Flavius în exclusivitate pentru kanald.ro.

Flavius a ajuns deja in India

Citeste si: Ștefania și Cristian, la un pas de descalificare. Urmărește o ediție incendiară Casa Iubirii, luni, 9 mai, de la ora 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

In aceste momente, Flavius se afla deja in India unde a si postat primele imagini de la o petrecere la care a participat: "Ce ati vazut, este o mica parte de cum se distreza indienii la o petrecere.

Va jur, sunt unele petreceri de zici ca e festival acolo. Am fost si eu si am facut doi pasi, dar era ca la sauna, eram leorca si am zis, altadata, alta sansa."