Ce fel de platformă este Loyalfans și cum pot câștiga modelele bani folosind-o?

Author: Oana Iosif

Loyalfans este o platformă socială premium care permite creatorilor de conținut, artiștilor, persoanelor publice și, la modul general, oricui dorește să obțină un venit suplimentar, să creeze conținut și să primească bani din partea fanilor lor pentru el.

Fanii își pot susține favoriții și accesa imaginile, gif-urile, videoclipurile și elementele audio create de aceștia, dar și obține tot felul de alte beneficii în funcție de bugetul pe care sunt dispuși să-l investească în această platformă.

Loyalfans nu este singura platformă prin intermediul căreia poți oferi fanilor tăi abonamente cu plată pentru a le permite să vadă conținut exclusivist creat de tine. Dar din punct de vedere al funcțiilor, Loyalfans este de departe una cele mai bune.

Ce fel de platformă este Loyalfans?

Loyalfans este o platformă scoială, un website nou care permite oamenilor, indiferent de orientarea lor sexuală sau modul în care se identifică ca gen, să facă parte dintr-o comunitate unită și să primească și bani în schimbul eforturilor lor de a crea conținut valoros.

Cea mai importantă funcție a platformei Loyalfans este posibilitatea de a-ți crea un fan club în care aderarea este condiționată de plata unui abonament. Dar în afară de aceasta, mai există și multe alte moduri în care poți genera venituri folosind Loyalfans pe care cel mai bine ar fi să le afli pe cont propriu accesând direct website-ul oficial loyalfans.com.

Câteva lucruri esențiale despre platforma Loyalfans

1. Sunt acceptate toate genurile

Nu contează cum te identifici ca persoană dacă vrei să folosești platforma Loyalfans. Tot ce este important este să te concentrezi pe realizarea de conținut, iar dacă fanilor tăi le place ce găsesc pe contul tău, atunci ai toate șansele să obții succesul la care speri.

2. Este una din platformele care plătește cel mai bine

Câștigi un procent de 80% din veniturile pe care le generezi pe platforma Loyalfans. Restul de 20% ți se opresc cu titlul de comision pentru mentenanța platformei și alte lucruri ce țin de susținerea și promovarea ei.

3. Poți să scoți bani de două ori pe lună

Dacă folosești platforma Loyalfans ești plătit de două ori pe lună pentru veniturile pe care le-ai generat, dar cu condiția să fi obținut măcar 50 de dolari.

4. Poți să blochezi utilizatorii din anumite locații

Dacă de exemplu nu vrei ca utilizatorii din România să acceseze contul tău Loyalfans, poți să blochezi astfel de persoane datorită unei funcții speciale a platformei menită să-ți protejeze identitatea. Astfel, poți crea conținut fără teama ca imaginile sau videoclipurile tale să fie văzute de cineva căruia nu vrei de fapt să le arăți.

5. Primești bani dacă recomanzi platforma și altor creatori de conținut

Loyalfans, prin programul său de recomandări, oferă creatorilor de conținut posibilitatea de a câștiga bani chiar și atunci când nu muncesc, prin munca persoanelor pe care le-au recomandat. Concret, dacă un creator de conținut s-a alăturat platformei datorită ție și specifică acest lucru, atunci vei fi plătit cu 5% pentru toate veniturile pe care le generează acesta, pe termen nelimitat.

Ce trebuie să faci ca să devii model pe Loyalfans?

Procesul de înscriere pe platforma Loyalfans este foarte simplu și nu trebuie să faci decât să trimiți o copie a actului tău de identitate prin care să demonstrezi că ai împlinit deja vârsta de 18 ani, iar restul este simplă birocrație.

Ține minte totuși că la fel ca în cazul oricărei aplicații unde trebuie să trimiți documente justificative ca să creezi un cont, vei avea puțin de așteptat înainte să-ți poți folosi contul nou creat până reprezentanții platformei verifică validitatea datelor tale.

Poți crea conținut pe Loyalfans și de pe telefonul mobil și din aplicația Android care se poate descărca de pe website imediat după înregistrare. Adaugă la toate acestea un car de ambiție, talent și imaginație și ești pe drumul cel bun spre celebritate!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.