Prognoza meteo ANM miercuri, 11 mai 2022. Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 feb 2023, 12:50

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022

Sursa: canva.com

Dacă marți temperaturile au scăzut în toată țara, meteorologii anunță că vremea se va încălzi din nou începând de miercuri. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022.

Vremea se schimbă din nou radical la nivelul întregii țări. Dacă marți am avut parte de vreme mohorâtă, ploi și temperaturi scăzute în toate regiunile țării, dar și în București, ziua de miercuri va aduce vreme frumoasă și ușor mai caldă decât ar fi normal pentru luna mai. Iată ce temperaturi maxime se vor înregistra, dar și ce se va întâmpla cu vremea în principalele regiuni ale țării. 

Prognoza meteo ANM mierccuri, 11 mai 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de miercuri aduce o nouă schimbare a vremii. De această dată, meteorologii anunță vreme frumoasă la nivelul întregii țări și mai caldă decât ar fi normal pentru prima parte a lunii mai. Maximele vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, acestea fiind în creștere comparativ cu ziua precedentă.

Norii se vor risipi în cursul zilei de miercuri, astfel că cerul va fi variabil, mai mult senin. Vor mai fi unele înnorări în zonele montane, acolo unde pot să apară câteva averse, însă izolat. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vântul va sufla slab și moderat în timpul zilei de miercuri, cu unele intensificări în nordul Carpaților Orientali, dar și în zona litoralului.

Mai mult, meteorologii atenționează că la primele ore ale dimineții vor mai fi condiții de ceață. 

Atmosfera va fi în general plăcută în mai toate regiunile țării, asta după ce marți vremea a fost mohorâtă și rece. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

Vremea în București miercuri, 11 mai 2022

Meteorologii au vești bune pentru zona Capitalei. În cursul zilei de miercuri, 11 mai 2022, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi mai mult senin și nu vor fi șanse de precipitații.

Maximele zilei se vor încadra între 23 și 25 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 10 și 12 grade. 

După lăsarea serii, cerul va fi parțial spre predominant noros, însă meteorologii nu anunță ploi în timpul nopții de miercuri spre joi.

Vremea în Brașov miercuri, 11 mai 2022

La Brașov, vremea va fi schimbătoare în cursul zilei de miercuri, 11 mai 2022.

Cerul va fi variabil și pot să mai apară unele averse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Spre seară cerul va fi predominant noros, însă nu va mai ploua, iar minima va coborî până la 7 grade.

Vremea în Iași miercuri, 11 mai 2022

La Iași, meteorologii anunță o zi de miercuri cu nori și soare, atmosfera fiind plăcută pe tot parcursul zilei. Se va înregistra o temperatură maximă de 22 de grade și nu vor fi șanse de precipitații.

Deși spre seară cerul va fi parțial spre predominant noros, meteorologii nu anunță ploi. Temperatura minimă va fi de 11 grade. 

Citeste si: Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închiși spre o catastrofă climatică”