Iolanda și Cătălin, pentru prima dată față în față după ce au părăsit Casa iubirii! Iată ce au spus cei doi tineri despre o posibilă relație! "Nu vreau să fiu pansamentul unei femei"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2022, 19:34

Catalin si Iolanda, in platoul Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Cătălin și Iolanda, foști concurenți în Casa iubirii, s-au revăzut pentru prima dată după ce au părăsit emisiunea.

Săptămâna trecută a fost una destul de zbuciumată în Casa iubirii, Iolanda și Mihai au fost descalificați pentru că s-au văzut în afară competiției, iar în cea mai recentă Gala a emisiunii, Cătălin a fost concurentul eliminat, ca urmare a nominalizărilor primite. 

Iolanda și Cătălin, pentru prima dată față în față după ce au părăsit Casa iubirii

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Cătălin, fostul concurent de la Casa iubirii, a vorbit despre experiența trăită în cadrul show-ului matrimonial și totodată a avut parte și de mare surpriză.

Iolanda, concurenta care a fost descalificată recent din cadrul emisiunii Casa iubirii a venit în platoul Teo Show pentru a-l surprinde plăcut pe Cătălin, despre care a mărturisit că s-a simțit atrasă încă de când l-a văzut prima dată. Doar că Mihai a fost mult mai îndrăzneț și mult mai rapid și a reușit să o învăluie și să o determine să îi devină parteneră în cadrul show-ului matrimonial.

Citeste si: Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

Vizibil emoționat, dar și fericit în același timp de revederea Iolandei, tânărul Cătălin a întâmpinat-o cu o îmbrățișare tandră și a avut numai replici frumoase la adresa fetei despre care a recunoscut că a plăcut-o încă de când a cunoscut-o în Casa iubirii și pe care avea de gând să o cunoască mai mult însă la un moment dat s-a văzut nevoit să renunțe din

cauza atitudinii lui Mihai, care a intervenit mult mai decisiv asupra Iolandei.

Iolanda: Era Mihai așa care voia neapărat și am ales persoană care mi-a dat mai multă atenție! Acum am învățat ceva din asta! Chiar dacă insistă nu înseamnă neapărat că mă place cu adevărat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cătălin: Și nu înseamnă neapărat că dacă stă doar cu ține, te vrea doar pe ține! Eu cel puțin așa am dedus din toată povestea pe care ați avut-o!

Iolanda: Ai dedus bine!

Citeste si: Cătălin a rămas cu gândul Iolanda și după descalificarea ei. Care este cel mai mare regret al fostului concurent de la ”Casa Iubirii”: Nu i-am spus în față

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.