Miron Mitrea susține că au fost teroriști la Revoluția din decembrie 1989! A povestit cum l-a prins pe unul dintre ei!

Autor: Andrei Ionescu

Miron Mitrea susține că au fost teroriști la Revoluția din decembrie 1989 și că el l-a prins pe unul dintre ei

Sursa: Kanal D

Miron Mitrea a declarat la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, "40 de întrebări cu Denise Rifai", că au fost teroriști la Revoluție.

Nu numai că e convins că au fost teroriști la Revoluție, dar Miron Mitrea  a povestit și cum l-a prins pe unul dintre ei.

"Eu am prins unul. Acum, dacă o fi fost singurul, Dumnezeu să mă ierte, ce pot să spun.

Stăteam pe general Dona, aproape de Cișmigiu, în capătul străzii era o casă a Securității. Casa în care stăteam avea câteva camere la demisol.

Era un tip cu bocanci care fugea în stânga, fugea în dreapta. Știam ce armă are, era evident că nu împușcă pe nimeni, că vrea să sperie pe cineva.

În a doua sau a treia zi l-am prins. Era rezemat de un perete. Nu l-am prins, l-am luat de mână, frumos, era brunet, cu mustață, era drogat de nu mai putea să vorbească.

Nu știu ce era, am presupus că era arab. L-am dat la poliție, numai că poliția din capătul străzii era formată din niște fricoși.

I-am înjurat, n-au făcut nimic. 

Zice Iliescu că n-au fost teroriști, au fost, au tras ca nebunii. Sigur că unii trăgeau în costume USLA, te las pe tine să tragi concluzia.

Erau unii care făceau atmosferă, cei din familia celor care erau la putere au tras la Revoluție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot Revoluție a fost", a declarat Miron Mitrea la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Inca o condamnare de rasunet! Miron Mitrea, CONDAMNAT la doi ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare

Fost lider de sindicat, Miron Mitrea a înființat după Revoluție Partidul Solidarității Sociale, care a fost absorbit ulterior de către PDSR, devenit ulterior PSD.

Miron Mitrea a fost ministru al Transporturilor între 28 decembrie 2000 și 28 decembrie 2004. 

În 2015 a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu executare  pentru luare de mită şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale. A fost eliberat condiționat în mai 2016, după ce a ispășit un an și 4 luni de pedeapsă, și de atunci a renunțat la politică.

„Nu e o plăcere să faci puşcărie, dar nici să spui că e foarte greu. E o chestie de cap. Depinde cum te adaptezi. Dacă vrei să fie foarte greu, e foarte greu. Şi în viaţă sunt nişte reguli pe care trebuie să le respecţi. Dacă vrei le respecţi, dacă nu ajungi la puşcărie. Eu sunt un exemplu bun, nu? Voi vedea ce fac. În orice caz, nu politică. Mi-a ajuns politica. 26 de ani au ajuns. Nici nu s-a terminat grozav, nu?”, declara Miron Mitrea după eliberarea din arest.

Citeste si: Miron Mitrea, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 21:15, la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.