Doliu în fotbalul românesc! Vestea a venit ca un trăsnet! Ovidiu Hațegan și-a pierdut și tatăl, la scurt timp după ce mama lui decedase

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 mai 2022, 13:05

Doliu în fotbalul românesc: tatăl lui Ovidiu Hațegan a murit

Fotbalul românesc e zguduit de un nou deces. Un mare arbitru român a primit o veste devastatoare.

Ovidiu Hațegan a fost anunțat că și-a pierdut și tatăl, la scurt timp după ce mama lui decedase. Romică Hațegan, tatăl lui Ovidiu Hațegan, avea 77 de ani și era internat în stare critică într-un spital din Arad, de mai multe săptămâni, informează gsp.ro.

Romică Hațegan se afla la terapie intensivă și era monitorizat medical permanent, nota sursa citată. 

Medicii spitalului din Arad l-au anunțat ieri dimineață pe Ovidiu Hațegan că tatăl acestuia a decedat.

Ovidiu Hațegan a primit vestea morții mamei sale chiar pe teren

Ovidiu Hațegan a primit în luna noiembrie 2018, chiar pe teren, vestea că mama lui a murit. Hațegan conducea de la centru partida Olanda – Germania (scor final 2-2) din UEFA Nations League. Hațegan a aflat la pauză că mama lui decedase.

„Am văzut că am două apeluri nepreluate, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă.

Am sunat și am aflat ce s-a întâmplat. Am început să plâng, am vorbit cu Roberto Rosetti, mi-a zis că e alături de mine. M-a susținut, au contat foarte mult vorbele lui. Mi-a zis să intru pe teren și s-o fac pentru memoria mamei mele. Așa s-a întâmplat, știu cât de mândră era de mine”
, mărturisea, emoționant, Ovidiu Hațegan, într-un interviu pentru UEFA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cunoscutul jucător olandez Virgil van Dijk l-a luat în brațe pe Hațegan, consolându-l pe acesta pentru decesul mamei sale. Imaginile cu cei doi îmbrățișându-se după ce Hațegan a primit vestea teribilă au făcut înconjurul lumii.

În martie 2022 Ovidiu Hațegan a suferit un infarct!

Unul dintre cei mai valoroși arbitri români, Ovidiu Hațegan (41 de ani) a suferit și un infarct la sfârșitul lunii martie a acestui an.

Ovidiu Hațegan, care este și medic, a recunoscut anumite simptome premergătoare infarctului și s-a prezentat singur la Camera de Gardă a spitalului din Arad. Ajuns la spital, lui Hațegan i s-a comunicat că a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Timișoara, acolo unde a fost operat imediat.

"În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital.

A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara și, în urma unui EKG, i s-a spus că are ceva, o venă înfundată. I-a fost montat un stent", declara o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru SpecialArad.

Citeste si: Ovidiu Hațegan, cel mai cotat arbitru român de fotbal, a suferit un infarct!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.