Philipp Plein a devenit tată pentru a doua oară. Celebrul creator de modă este în culmea fericirii: „Nu pot să mă opresc din plâns”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 feb 2023, 03:55

Philipp Plein este în culmea fericirii! În cursul zilei de luni, 16 mai, iubita lui a născut un băiețel. Creatorul de modă le-a transmis fanilor că nu se poate opri din plâns.

Pentru Philipp Plein ziua de luni, 16 mai, va rămâne cea mai importantă zi din viața lui. Celebrul creator de modă a devenit tată pentru a doua oară. Lucia Bartoli, iubita lui, a născut un băiețel perfect sănătos.

Philipp Plein a devenit tată pentru a doua oară

Este vestea momentului în showbizul internațional, Philipp Plein a devenit tată pentru a doua oară luni, 16 mai.

Acesta este cel de-al doilea copil al designerului, care mai are un copil din relația cu Fernanda Rigon.

Anunțul a fost făcut chiar de Philipp Plein, pe contul de Instagram, unde a publicat o fotografie în care apare un coșuleț de bebeluș într-o cameră imensă, plină cu buchete de trandafiri albi. 

La postare, creatorul de modă a adăugat o descriere în care făcea anunțul propriu-zis.

Se pare că băiețelul lui și al Luciei Bartoli s-a născut la ora 8:19, a cântărit 3,9 kilograme și a măsurat 51 de cm. Totodată, proaspătul tătic a menționat că emoțiile sunt atât de mari, încât nu se poate opri din plâns.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

Citeste si: Rihanna, primele fotografii cu burtica de gravidă. Modul inedit în care a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”16 mai- 8:19 dimineața- 3.9kg- 51cm- 🚀 👼 🌊 nu pot să mă opresc din plâns cu așa binecuvântare de la Dumenzeu ”, a scris Philipp Plein, în cadrul postării.

La finalul anului trecut, în luna decembrie, Philipp Plein a anunțat că iubita lui este însărcinată și au arătat pentru prima dată burtica de gravidă. La finalul lunii ianuarie, cei doi au dezvăluit că vor fi părinți de băiat.

Philipp și Lucia sunt împreună de ceva vreme, deși nimeni nu le dădea nicio șansă de viitor, motivul fiind viața amoroasă a designerului, cei doi sunt logodiți și au devenit părinți. Bărbatul mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe Romeo Prince Plein.

Citeste si: Megan Fox a pierdut o sarcină?! Dezvăluirile neașteptate făcute de logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly: ”Este pentru copilul nostru nenăscut”

 

 

 

 

 

 

Taguri: