Serialul „Fiica ambasadorului”, final de poveste, în această seară, de la 20:00!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 17 mai 2022, 10:45
Ultimul episod din Fiica ambasadorului Foto(5)

Ultimul episod din Fiica ambasadorului

Serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, ajunge în această seară la final. Fascinanta poveste de dragoste dintre Mavi (Tuba Büyüküstün) și Sancar (Engin Akyürek) are deznodământul în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Fanii indragitei producții turcești au trăit, alături de eroii preferați, momente emoționante, unice, din lumea plină de provocări și emoție a celor doi îndragostiti, Sancar și Mavi, dar și alături de micuța Melek (Beren Gençalp).

Ultimul episod din Fiica ambasadorului

Astăzi, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul “Fiica ambasadorului”, telespectatorii vor fi martorii unor momente unice, care vor trezi emoții puternice milioanelor de fani ai producției.

Citeste si: Ce serial va difuza Kanal D după ce se încheie "Fiica ambasadorului"

Mavi și Melek trec prin momente de groază, provocate de răutatea lui Sedat, fostul soț al femeii, care a dezvoltat o obsesie pentru aceasta. Coșmarul urmează a se sfârși odată cu apariția lui Guven Celebi, bunicul fetiței, cel care până odinioară a fost partenerul de <afaceri> al lui Sedat. 

Citeste si: Netflix lansează 10 seriale turcești noi vara asta. Actori celebri precum Tuba Büyüküstün și Uraz Kaygilaroglu din ”Fiica ambasadorului” vor fi protagoniști în noile producții

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În mod nesperat, pentru familia Efeoglu urmează o perioada incredibilă. Sancar, Melek și Mavi experimentează clipe pe care nu și le-au imaginat. Emoții puternice trăiește și cuplul Elvan-Yahia, care se bucură de reîntregirea familiei, iar Guven Celebi va reuși să surprindă pe toată lumea cu acțiunile sale.

Nu ratați, în această seară, ultimul episod din serialul “Fiica ambasadorului”, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, fanii serialului “Mă numesc Zuleyha” își vor putea urmări producția preferată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.