Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online ultimul episod, cel cu numărul 52, subtitrat în limba română VIDEO. Cum se încheie serialul care te-a ținut cu sufletul la gură

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 17 feb 2023, 03:00

Mavi și Sancar

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi ultimul episod, cel cu numărul 52, din "Fiica ambasadorului". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Serialul „Fiica ambasadorului” ajunge astăzi la final. Ultimul episod, cel cu numărul 52, este difuzat în această seară de către Kanal D, de la ora 20:00.

Vom afla cum se încheie povestea de dragoste a lui Sancar cu Mavi. Tânărul fost arendaș a fost la început însurat cu Nare, care l-a părăsit în noaptea nunții, și cu care are un copil, Melek. Acum Sancar e cu Mavi, cei doi crescând-o împreună pe Melek și trebuie să aflăm dacă finalul serialului îi găsește împreună și fericiți.

Vezi Video Online ultimul episod din „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Mavi (Tuba Büyüküstün) și Sancar (Engin Akyürek) trec prin momente extreme în ultimul episod, 52, din "Fiica ambasadorului".

Sedat, obsedat de Mavi, de altfel fostul soț al acesteia, le dă mari bătăi de cap celor doi.

Ce implicare va avea Guven Celebi, bunicul lui Melek, aflați doar urmărind ultimul episod din "Fiica ambasadorului" în această seară, de la ora 20:00.

Episodul 52 al serialului, și ultimul, poate fi urmărit și Live video online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html, tot începând cu ora 20:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sancar, eroul din „Fiica ambasadorului” 

Engin Akyürek a jucat în serialul "Fiica ambasadorului" rolul principal, cel al lui Sancar, de care se îndrăgostește chiar fiica ambasadorului, Nare (Neslihan Atagul). Sancar era un arendaș, dar Nare nu a ținut cont de poziția socială a tânărului, s-a măritat cu el și chiar au făcut un copil împreună, pe micuța Melek.

Părăsit de Nare în noaptea nunții, având resentimente pentru ea, Sancar și fiica ambasadorului s-au împăcat.

Cei doi nu au mai fost însă împreună, iar Sancar s-a îndrăgostit de frumoasa Mavi (Tuba Büyüküstün).

Tânărul a început o altă viață cu aceasta, cei doi crescând-o împreună și pe micuța Melek. 

Vom afla în această seară cum se încheie serialul care ne-a ținut de multe ori cu sufletul la gură.

Odată cu încheierea serialului "Fiica ambasadorului", Kanal D va difuza de luni până vineri, de la ora 20:00, producția "Mă numesc Zuleyha", și ea de mare succes.

 

Nu rata ultimul episod din "Fiica ambasadorului", pe Kanal D, în această seară, de la ora 20:00!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.