Capitala, inundată în urma ploilor abundente! Circulația, blocată pe Bulevardul Tineretului! FOTO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 feb 2023, 00:40

Inundații pe Bulevardul Tineretului din Capitală

Sursa: Facebook/Fundația Eco-Civică

Mai multe zone din București au fost inundate în urma ploilor abundente care au început de ieri și continuau și miercuri dimineață.

Pe Bulevardul Tineretului circulația a fost blocată după ce s-a produs o inundație, în urma acumulărilor consistente de apă.

A tot plouat în București începând de ieri, intens în cursul nopții, iar mai multe zone din Capitală au fost inundate.

ISU București anunța că sunt probleme pe Bulevardul Tineretului, în zona Palatului Copiilor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, au existat acumulări de apă pe străzile Răcari şi Constantin Ştefan nr.

28, pe Calea Călăraşilor în zona Halei Traian şi pe Bd. Camil Ressu, în zona pieţei Râmnicu Sărat din Sectorul 3, pe Bd. Tineretului, Şos. Olteniţei/ Str. Vultureni, Şos. Mihai Bravu/ Calea Văcăreşti (Pod Abator), Calea Şerban Vodă/ Bd. Gheorghe Şincai şi un subsol de bloc inundat pe Şos. Olteniţei nr. 103 din Sectorul 4, informează digi24.ro.

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 17 mai 2022: Ce se întâmplă cu vremea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Capitala, inundată în urma ploilor abundente! Circulația, blocată pe Bulevardul Tineretului

În Sectorul 5 au fost probleme cu circulația pe Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului), Str. Teiuş (ambele sensuri de circulaţie), Str. Bega, Str. Sf. Ana şi Str. Garoafei/ Str. Iaşi, iar în Sectorul 6, în zona Pod Grozăveşti şi Str. Intrarea Pătrarului/ Str. Poiana Lacului.

Pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru extragerea apei din locuinţe pe Aleea Giurgeni din Sectorul 3, acolo unde apa avea 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului, precum şi pe Strada Feteşti.

„Noul lac de acumulare Tineretului”, au glumit bucureștenii pe internet, potrivit sursei citate, după ploile care au inundat Capitala, în special în acea zonă.

Cod galben de vânt puternic miercuri

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic valabilă miercuri pentru mai multe județe din țară.

"Pe parcursul zilei de miercuri (18 mai) vântul va avea intensificări temporare în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, în Banat și Crișana, cu viteze de 55...70

km/h. Local în Carpații Meridionali și Orientali rafalele vor depăși 60...70 km/h, iar în zona înaltă 90...100 km/h.

Notă: Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului în general cu viteze de 45…55 km/h. Vremea se va răci accentuat, astfel că în noaptea de miercuri spre joi în depresiuni temperaturile minime vor fi negative și se va produce brumă", transmitea ANM.

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 18 mai 2022: Vremea se strică în toată țara! Ploi și temperaturi în scădere și cu 15 grade Celsius!