Lovitură grea pentru Kerem Bürsin! Hande Erçel și Kaan Yıldırım formează oficial un cuplu. Primele declarații ale celor doi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 mai 2022, 16:07

Lovitură grea pentru Kerem Bürsin! Hande Erçel și Kaan Yıldırım formează oficial un cuplu. Primele declarații ale celor doi

Sursa: Instagram

Este vestea care a zguduit lumea mondenă din Turcia. Hande Erçel și Kaan Yıldırım formează oficial un cuplu. Cei doi au vorbit pentru prima dată public despre sentimentele lor.

Vestea că Kerem Bürsin și Hande Erçel s-au despărțit i-a lăsat mască pe fanii cuplului. În ultima vreme frumoasa actriță a fost văzută în compania fostului său coleg de platou Kaan Yıldırım. Recent, cei doi au anunțat că sunt oficial împreună, veste care i-a luat total prin surprindere pe fanii celor doi.

Ce spun Hande Erçel și Kaan Yıldırım despre sentimentele lor

Hande Erçel și Kaan Yıldırım au format un cuplu pe micile ecrane în producția de succes ”Halk”(Ring).

La acea vreme, fanii au speculat că cei doi ar forma un cuplu și în afara platourilor de filmare, însă acest lucru a fost negat cu vehemență.

Dacă atunci nu se punea problema de o relație, iată că în prezent cei doi au fost surprinși împreună în aceeași mașină, într-o seară. Întrevederea lor a trezit multe suspiciuni și semne de întrebare.

De la o prietenie sinceră până la o dragoste ca în povești a fost doar un pas, iar confirmarea relației lor a venit în mediul online. Kaan a fost cel care a făcut primele declarații despre relația sa cu frumoasa actriță și conform Seriesturkish.com, totul funcționează mai bine decât s-ar fi așteptat: “Totul este foarte drăguț, foarte plăcut. Totul este bine.”,  potrivit tvhappy.ro

Chiar dacă actorul nu a oferit prea multe detalii, fanii se bucură foarte tare pentru ei.

Citeste si: Fanii actorilor Hande Ercel și Kerem Bursin, reacții uluitoare după despărțirea lor! Ce se întâmplă în prezent cu cei doi foști iubiți!

Primele declarații despre povestea lor de iubire

Relația dintre Hande Erçel și Kaan Yıldırım continuă să-i surprindă pe fani, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Actorul este la momentul actual unul dintre cei mai apreciați bărbați din Turcia și datorită seriei “ Hekimoğlu” a reușit să-și câștige popularitatea într-un timp foarte scurt. De asemenea, acesta a finalizat și filmările în cadrul producției “ Mevlana” ce este așteptată pe micile ecrane în luna ianuarie a anului 2023. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La rândul său, Hande este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, aceasta urmează să apară într-o nouă producție ”El Turco” alături de celebrul Can Yaman. Cu toate acestea, zvonurile nu au fost la momentul actual confirmate. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Cano, asociatul lui Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce producții de succes a mai jucat Erkan Bektaş și cum arată în rolul de tătic

 

 

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.