In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, suferinta teribila pentru Fikret

Editor Web: Ana Filip
Actualizat: 19 mai 2022, 09:58
ma numesc zuleyha Foto(7)

Fikret, prabusit de durerea pierderii unchiului sau

Sursa: Captură KANAL D

Ali Rahmet Fekeli descopera detalii socante despre adevarata identitate a lui Mehmet Kara si sufera un soc teribil.

Intamplari pline de neprevazut se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce se intampla astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: suferinta teribila pentru Fikret

Ali Rahmet este socat atunci cand afla, absolut intamplator, ca cel care se recomanda ca fiind Mehmet Kara, un renumit producator de trandafiri local, este un <impostor>.

Mai mult, Ali Rahmet face investigatii pentru a afla care este scopul barbatului care se da drept altcineva insa   nu banuieste ca investigatiile pe care le demareaza, la adresa barbatului misterios, ii vor fi fatale.

Fikret continua cautarile fratelui sau, Demir iar Lutfiye, matusa acestuia, surprinde o discutie <interesanta> care le incrimineaza pe Sermin si Betul, dar care ii vizeaza pe nepotul ei, dar si pe Zuleyha.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta Furkan Palali la debutul lui în actorie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lutfiye se teme ca ceea ce a aflat va da peste cap intregul Cukurova. Pe de alta parte, Fikret si Lutfiye vor fi in stare de soc atunci cand afla ce s-a intamplat cu Ali Rahmet…

Citeste si: Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită femeie din viața fermecătorului Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată pe cine adoră celebrul actor Furkan Palali!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.