Simina și Alex Zănoaga, confruntare în direct! Primele reacții ale tânărului după ce soția lui a făcut anunțul despărțirii! „N-am mai fost lăsat sa intru în casă”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 mai 2022, 19:31
simina si alex zanoaga Foto(5)

Simina si Alex Zanoaga vor divorta

Sursa: Captură KANAL D

Simina Loica și Alex Zănoaga au pus capăt definitiv relației lor! Cei doi au încercat din răsputeri să își rezolve neînțelegerile de dragul fiului lor însă în cele din urmă au decis să se despartă.

Veste tristă pentru fanii celor doi foști concurenți de la Puterea dragostei, Simina și Alex Zănoaga, care au decis să pună capăt relației lor. După mai multe episoade de împăcări și despărțiri, Simina și Alex au hotărât să meargă pe drumuri diferite și să se despartă, în ciuda faptului că fiul lor, Dominic va crește fără unul dintre părinți. Astfel, cei doi soți au ajuns în pragul divorțului și se pare că nu mai există cale de întors de această dată.

Simina și Alex Zănoaga, confruntare în direct, la Teo Show!

Simina și Alex Zănoaga s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial Puterea dragostei, unde s-au îndrăgostit și apoi au decis să părăsească emisiunea pentru a-și începe viață de cuplu și pentru a formă o familie împreună. La scurtă vreme frumoasă brunetă a anunțat că este însărcinată și până la nașterea fiului lor, Simina și Alex au decis să organizeze cununia civilă, devenind astfel soț și soție.

Deși venirea pe lume a micuțului Dominic părea că îi unise pe vecie și formau o familie fericită, în ultima vreme între cei doi soți au început să apară din ce în ce mai multe neînțelegeri. După mai multe episoade de despărțiri și împăcări, Simina și Alex au decis să pună capăt definitiv relației lor și au anunțat că vor divorța.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă și-au spus adio! Anunțul a fost făcut chiar de fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Îmi doresc să fie fericit, să-și facă o relație”

Invitată astăzi în platoul Teo Show, Simina a subliniat faptul că ea și soțul ei, Alex Zănoaga au încercat din răsputeri să își rezolve neînțelegerile apărute între ei, însă fără sorți de izbândă și astfel au decis că cel mai potrivit pentru ei și pentru fiul lor este să se despartă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Păi cred că ne-au convins certurile și supărările că nu eram bine împreună și cred că așa suntem mai bine.

De două luni suntem despărțiți și suntem bine. Nu sunt nici foarte fericită, vă dați seama, îmi doream să fim bine, mai ales pentru Dominic, dar dacă așa este mai bine pentru noi, dacă noi suntem fericiți, și Dominic o să fie fericit, că suntem fericiți împreună sau separat, important este să fim fericiți, și acum simțim că este mai bine să punem stop”, a spus Simina.

Pe de altă parte, Teo Trandafir i-a oferit un drept la replică și lui Alex Zănoaga, care a intervenit în direct, prin Skype, pentru a-și spune și el punctul de vedere cu privire la despărțirea lui de Simina. Tânărul părea destul de resemnat și împăcat cu decizia pe care au luat-o de a se despărți și mai mult decât atât acesta a subliniat faptul că are de gând să meargă să depună cat mai curând actele de divorț.

„De Simina n-am simțit că mă rup, am simțit că mă rup de copil în primul rând! Eu timp de un an, un an și ceva am încercat să fiu pentru copil! Eu în momentul de față când stăteam cu Simina nu mai simțeam absolut nimic!(...) Să va zic de ce am pus stop la tot: într-un weekend a venit mama Siminei la noi, era frumos afară, era sâmbătă, am zis să trec și eu prin partea cealaltă pe la bunica mea, fiind singură, că a murit bunicul meu și ea de o perioada a rămas singură și eu i-am spus că o să merg la bunica mea și când am vrut să vin spre casă mi s-a închis ușa, mama Siminei era în casă și nu mi-a deschis ușa! N-am fost lăsat să întru în casă! Ele au crezut că au închis ușa, dar de fapt nu o închiseseră și când am intrat în casă au rămas șocate cum am intrat eu în casă! M-am dus la cel mic, m-am dus să-mi iau hainele, n-am venit cu niciun scandal! , a spus Alex Zănoagă. 

Citeste si: Simina, primele dezvăluiri despre divorțul de Alex Zănoagă: „Simțim că este mai bine să punem stop”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.