Petrecere de 5 stele la botezul și cununia civilă a lui Nicole Cherry. Invitații au ”rupt” ringul de dans. Cum a arătat meniul din care s-au înfruptat petrecăreții

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:09
Petrecere de 5 stele la botezul și cununia civilă a lui Nicole Cherry. Invitații au ”rupt” ringul de dans. Cum a arătat meniul din care s-au înfruptat petrecăreții Foto(5)

Petrecere de 5 stele la botezul și cununia civilă a lui Nicole Cherry. Invitații au ”rupt” ringul de dans. Cum a arătat meniul din care s-au înfruptat petrecăreții

Sursa: Captură KANAL D

Atmosferă incendiară la petrecerea de botez și de cununie a lui Nicole Cherry. Invitații, care mai de care, s-au întrecut în dansuri.

Momente incendiare la dublul eveniment din viața cântăreței Nicole Cherry. Artista și-a botezat fiica și, în aceeași zi, a spus cel mai hotărât ”DA” din viața ei, în fața ofițerului de stare civilă. Cântăreața a organizat evenimentul în cel mai mic detaliu, iar imaginile din cea mai importantă zi din viața ei au dovedit totul.

Cum a arătat meniul de 5 stele de la botezul și cununia lui Nicole Cherry

În cadrul emisiunii Teo Show au fost prezentate imagini de la cele mai importante momente din viața cântăreței Nicole Cherry, botezul fetiței ei și cununia civilă cu Florin Popa. Cununia și petrecerea au avut loc într-un cadru feeric, într-o gradină superbă, cu fântâni arteziene, cascadă și foișor, de care invitații s-au bucurat din plin.

Invitații au fost răsfățați în adevăratul sens al cuvântului.

Artista a ales un meniu internațional compus din preparate care nu necesită nicio prezentare. Nicole Cherry și-a impresionat invitații cu cele mai alese preparate din pește.

Citeste si: Primele imagini de la botezul fiicei lui Nicole Cherry. Pentru ce ținută a optat celebra cântăreață

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Avem pate de produse de fructe de mare, precum caracatiță, tonul, care nu trebuie să lipsească, somon, după venim cu o  terină de carne, un fuagra, care este gătit exact așa cum trebuie, avem cremă de brânză cu truffe”, sunt doar câteva dintre preparatele prezentate de bucătarul șef.

Deși meniul pare desprins din altă lume, ei bine, Nicole Cherry nu a eliminat preparatul tradițional care nu trebuie să lipsească de la niciun eveniment, sărmăluțe cu mămăliguță.
După ce invitații s-au înfruptat din cele mai alese bucate făcute din pește, aceștia nu au putut să reziste preparatului tradițional de bază.

Citeste si: Nicole Cherry a impresionat la dublul eveniment din viața ei! Cum arată cele trei ținute pe care artista le-a purtat- Foto

Primele declarații ale lui Nicole Cherry de la dublul eveniment 

Emoționată până peste cap, Nicole Cherry a oferit și primele declarații de la dublul eveniment în exclusivitate la Teo Show.

”Mai multe emoții ai înainte decât în momentul acela. Momentul este foarte scurt și totodată ai impresia că timpul se comprimă, este ceva ce niciodată nu aș putea descrie în cuvinte, dar, oricum, emoțiile sunt mai mari...(n.r Care dintre cele două momente a fost cu cea mai mare încărcătură emoțională?) Clar botezul fetiței, cununia civila am așteptat-o, dar nimic nu se compară cu copilul, clar orice moment cu ea este de trei ori mai special”, a

declarat Nicole Cherry pentru Teo Show.

 

Taguri: