Ce cadouri se fac pentru cupluri? Idei cu care nu dai greș

Author: Oana Iosif

Alegerea unui cadou pentru un cuplu se poate dovedi o treabă dificilă, mai ales dacă îndrăgostiții celebrează logodna sau chiar achiziția unei noi locuințe.

Partea bună este că nu trebuie să achiziționezi un cadou separat pentru fiecare persoană în parte, ci poți opta pentru cadouri cuplu utile sau care să le reamintească celor doi de tine și de gândurile bune transmise.

Indiferent de tipul de cadou pentru care optezi, este foarte important, în primul rând, să corespundă gusturilor ambelor parteneri, astfel încât darul de la tine să aibă efectul scontat.

Iată câteva trucuri înainte de a alege cadoul perfect pentru un cuplu:

Regulile privind relația dintre tine și cuplu țin seama de relația pe care o aveți, precum și de vârsta persoanelor respective. Nu uita că pot exista diferențe mari de vârste, iar ce îi place unuia celuilalt i se poate părea banal.

Un alt aspect important când alegi să oferi un cadou pentru un cuplu este să iei în seamă relația pe care o aveți. Dacă acel cuplu este format din prietenul cel mai bun, însă cu partenera nu ai schimbat decât câteva cuvinte, este indicat să optezi pentru un cadou mai formal.

La fel de importantă este și ocazia cu care oferi acel cadou. În funcție de asta îți va fi mult mai ușor să te orientezi în alegerea darului. Spre exemplu, dacă acel cuplu celebrează logodna, cel mai bine ar fi să optezi pentru darurile practice; dacă sărbătoresc achiziția unei noi locuințe, atunci îndreaptă-te către cadourile utile.

Totodată, ia în calcul și preferințele îndrăgostiților. Spre exemplu, dacă le place să facă sport caută un cadou potrivit acestei pasiuni. Dacă sunt adepții călătoriilor le poți oferi o hartă răzuibilă cu țări. Dacă iubesc să petreacă timp în natură, un set de picnic este ideal.

Cele mai bune idei de cadouri pentru cupluri

Cadouri-experiențe

Un cadou extrem de practic, dar care va rămâne și în memoria destinatarilor este cadoul-experiență. În această categorie intră: zborul cu balonul, curs de gătit, lecții de dans, o oră la echitație, o zi petrecută la spa etc.

Cadouri practice de casă nouă

Dacă abia s-au mutat în noua locuință, care va deveni cuibul unde își vor face propria familie, o bună idee este să oferi cadouri practice. Aici poți oferi: piese mici de mobilier, electronice și electrocasnice, gadgeturi, diverse decorațiuni.

Cadouri simbolice

Dacă ești în pană de idei și nici nu ai timp să cauți darul perfect, mai bine optează pentru cadourile simbolice. Acestea au menirea să genereze emoții, iar dacă este atent ales rezultatul este cel scontat. În această categorie intră: album foto sau colaje cu fotografiile celor doi, litere luminoase sau 3D, brățări sau lănțișoare pereche, puzzle sau pictură 3D cu fotografia de cuplu.

Cadouri amuzante

Dacă cuplul are simțul umorului, o bună idee de cadou este cadoul amuzant. În această categorie intră tricourile și pijamalele personalizate, cănile sau ceasul de perete personalizat, board games, cărți cu citate umoristice despre relații sau căsătorie.