Viviana Sposub, momentul adevărului la Dimineața cu noi! „A fost așa o perioada mai grea, încă mai este” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta din culisele relației ei cu George Burcea

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 mai 2022, 13:11

Viviana a facut marturisiri uluitoare

Sursa: Captură KANAL D

Îndemnată de Bursucu, frumoasa Viviana Sposub a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele relației sale cu George Burcea, după ce s-a scris despre ei că ar fi trecut prin multe greutăți.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an și jumătate și în ciuda tuturor speculațiilor aparite în presă despre faptul că au trecut prin multe greutăți, cuplul lor a reușit să depășească orice obstacol și să rămână la fel de unit și de reușit că la început.

Viviana Sposub, momentul adevărului la Dimineață cu noi! „A fost așa o perioadă mai grea, încă mai este”

În cadrul ediției de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Bursucu a deschis un subiect destul de delicat pentru colegă lui, Viviana Sposub, în încercarea de a lămuri lucrurile care s-au tot scris în ultima vreme despre relația acesteia cu George Burcea. Mai precis, Bursucu a intervenit chiar înainte că Viviana să prezinte rubrica Meteo și i-a cerut colegei lui să explice care sunt greutățile apărute în relația ei cu George Burcea și ce se întâmplă mai exact între ei.

Pusă într-o situație destul de stânjenitoare, Viviana a mărturisit că sunt greutăți așa cum există în orice cuplu și că au traversat o perioada mai grea și încă mai au de depășit anumite obstacole, făcând referire la faptul că iubitul ei, George Burcea încă nu a divorțat de fosta lui soție.

Bursucu: Scria acolo că tu ai fi declarat că ai trecut prin foarte multe greutăți în relația cu George Burcea, până să se pronunțe divorțul! Și acum întrebarea mea e următoarea, cam care au fost greutățile Viviana?

Viviana: Să știi că divorțul încă nu s-a terminat! Au mințit ăștia de la presă! Nu știu adevărul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bursucu: Care au fost greutățile?

Viviana: Pe care le întâlnește tot omul! Pune-te tu în locul meu, mai Bursucule! A fost așa o perioada mai grea, încă mai este! Dar contează că noi doi ne iubim și că o scoatem noi la capăt cumva! Și cu copiii! Uite, weekendul asta am stat cu copiii! Totul e bine! Vin vremuri bune! La un moment dat se va vedea soarele și pe stradă mea!

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub comparată cu Monica Bellucci. Cum a reușit prezentatoarea matinalului să își descopere propriul stil: "Este mai câștigată!"

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușește Viviana Sposub să nu se îngrașe: "Nu țin regim. O viață am, vreau să mănânc și să mă simt bine!"