Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 112, subtitrat în limba română VIDEO. Cine este femeia care a încercat să își pună capăt zilelor din cauza lui Demir

Autor: Amalia Georgescu

Zuleyha, atacată din toate părțile 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 112 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D luni, 23 mai 2022, de la ora 20:00. Urmărește-l din fața televizorului, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 112 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” apar noi informații care o vor tulbura pe frumoasa Zuleyha. În timp ce soțul ei este în continuare dispărut, aceasta primește tot felul de vești referitoare la trecutul lui Demir. 

Zuleyha, la capătul puterilor. Ce urmează în episodul 112 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”? 

De parcă nu era suficientă dispariția lui Demir, acum, Zuleyha este nevoită să le țină piept tuturor celor care își doresc să facă rău familiei din care face parte.

Tânăra Zuleyha ajunge să fie șantajată de o femeie care pretinde că poate dezvălui informații de natură să îi strice imaginea.

„O să dai banii aceia. O să te fac de râs în toată Cukurova”, așa va suna amenințarea pe care o va primi Zuleyha.

Tânăra simte că a ajuns la capătul puterilor, iar o nouă informație referitoare la trecutul lui Demir o va da puternic peste cap.

Zuleyha va afla că Hakan are o soră, pe nume Hulya, iar aceasta ar fi avut o relație cu Demir. Din cauza faptului că a fost părăsită de actualul soț al frumoasei Zuleyha, Hulya a decis să își pună capăt zilelor, însă a putut fi salvată la timp. Cu toate acestea, tânăra a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Hakan este hotărât să îl facă pe Demir să plătească pentru situația în care a ajuns sora lui.

Pe de altă parte, Zuleyha este șocată de cele întâmplate și nu poate crede că soțul ei a fost în stare să îi provoace tinerei atât de multă suferință. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hakan se simte tot mai atras de Zuleyha și rămâne de văzut dacă își va duce la capăt răzbunarea, mai ales în contextul în care Cano face presiuni asupra lui, fiind convins că nu trebuie să renunțe la ideea de a-i lua lui Demir mare parte din avere, mai ales că acesta este dispărut. Ce va face Hakan în continuare și cum va gestiona Zuleyha situația dificilă în care se află poți afla urmărind episodul 112 din serialul „Mă numesc Zuleyha”.

Acesta este difuzat atât la Kanal D, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html. Pentru a vedea online noul episod, tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de mai sus de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care marele actor Kerem Alışık a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ali Rahmet Fekeli! A fost nevoit să plece sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D. Fanii îndrăgitului serial turcesc pot urmări noile episoade de luni până vineri, începând cu ora 20:00. „Mă numesc Zuleyha” este povestea care i-a cucerit pe telespectatori, având în vedere că fiecare episod aduce ceva nou, surprize și răsturnări de situație.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit și online pe kanald.ro, subtitrat în limba română. 

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.