Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina: „Ce voiai mai mult?”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 feb 2023, 04:35

Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina: „Ce voiai mai mult?”

Sursa: Twitter

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost protagonistul unui accident rutier în Capitală. După ce l-a provocat, acesta s-a deplasat de urgență la poliție.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avariat o mașină care era parcată, iar apoi a lăsat un bilețel cu un mesaj în parbrizul autoturismului. În mesajul respectiv, Traian Băsescu și-a cerut scuze și a lăsat un număr de telefon la care poate fi contactat de cel căruia i-a lovit mașina, pentru a se înțelege pe cale amiabilă.

Traian Băsescu a lovit oglinda unei mașini care era parcate în București. Fostul președinte al României a lăsat un bilet în parbrizul șoferului autoturismului

Accidentul a fost provocat de Traian Băsescu ieri dimineață, 22 mai, pe o stradă din sectorul doi, București.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.

Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon... Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, a fost mesajul pe care Traian Băsescu l-a scris pe biletul lăsat în parbrizul mașinii pe care a accidentat-o.

Citeste si: Traian Băsescu, primele declarații după externare. Care este starea de sănătate a fostului președinte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a produs accidentul, Traian Băsescu a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, pentru a raporta accidentul.

„În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”

, au declarat polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

După incident, Traian Băsescu a fost întrebat ce s-a întâmplat: „Ce să se întâmple, am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o.”. De asemenea, a mai fost întrebat și dacă e singurul component al mașinii pe care acesta l-a avariat, iar fostul președinte a răspuns:  „Dar ce voiai mai mult?”.

Citeste si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Nu este o premieră faptul că Traian Băsescu produce un accident. În anul 2008, chiar cu o zi înainte de Summitul NATO, fostul șef al statului a lovit o mașină care oprise în fața lui pe bulevardul Regina Elisabeta. Cinci ani mai târziu, a produs un accident asemănător în Otopeni. 

 

Taguri: