Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 feb 2023, 05:55

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

Sursa: Instagram Bianca Drăgușanu

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, lucru pe care l-a anunțat pe contul ei de Instagram. Nu se știe încă cine a fost persoana care a reclamat-o, dar blondina este determinată să afle.

Bianca Drăgușanu a anunțat, pe InstaStory, că cineva a anunțat autoritățile de faptul că și-a vopsit cățelul. Blondina a explicat care a fost situația și, de asemenea, a reușit să rezolve problema într-un timp foarte scurt.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru că și-a vopsit cățelușul

După ce s-a confruntat cu mai multe probleme în ultima vreme, inclusiv cu obligația de a da explicații pentru zvonurile cum că ar fi însărcinată, care au tot apărut în presă, Bianca Drăgușanu, acum, a avut de dat

explicații în fața Protecției Animalelor, pentru faptul că și-a vopsit cățelușul și, din acest motiv, vedeta a fost reclamată. Blondina a explicat toată situația într-un story pe Instagram.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă asta, Bianca Drăgușanu a precizat și că animăluțul ei beneficiază de tratamente profesionale și este vopsit la salon cu o vopsea organică specială, nu acasă, așa cum probabil a crezut reclamantul. Vedeta a mai spus și că nu știe, încă, cine este cel sau cea care a reclamat-o la Protecția Animalelor.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: «Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor.

Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz».(...) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie.(...)

Citeste si: Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț! După ce s-a zvonit că este însărcinată în 10 săptămâni, acum a aruncat bomba: Sunt foarte emoționată

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz.(...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a povestit Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.