Camera Roșie, spaima concurenților de la Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri neștiute despre Radu: "N-o să mai intre din cauza Kingai!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 feb 2023, 01:45

Andreea Mantea, noi dezvaluiri despre ce fac concurentii in Camera Rosie

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a facut cateva dezvaluiri in exclusivitate pentru kanald.ro despre concurentii de la Casa Iubirii.

Se pare că ceea ce trebuia să devina locul unde au loc cele mai apropiate interacțiuni intre concurenți și anume Camera Roșie, iar cel care are cele mai multe spaime legat de acest loc este însuși Radu, concurentul care a încercat să se apropie de Kinga și să formeze un cuplu, însă tânără l-a dezamăgit profund alegând să fie parteneri: "Radu o să se teama să mai intre în Camera Roșie din cauza Kingai.

Prima lor intrare în Camera Roșie este mai grea. Se vede că le este teama. le transpira palmele. Te vezi și în oglinzi. De asta nu stau ei relaxați, mulți vin pe margine și așteaptă să plece."

Andreea Mantea, dezvaluiri despre concurentii care ajung in Camera Rosie

Citeste si: Ștefania, șocată de afirmațiile lui Cristian la adresa ei după despărțire: "I-am trimis mesaj, nu a vrut să vorbească cu mine! I-am dat block"

Acum, Andreea este în febra pregătirilor pentru ziua lui David. Nu este ușor să organizezi ceva pentru pustiul prezentatoarei TV pentru că spune ea, mereu își schimba ideile pe care le are pentru petrecere și este foarte greu să îl surprinzi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea se pregateste de ziua lui David

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, cerință neobișnuită de ziua lui de naștere: "Ai idee cât costă, așa de pe o zi pe alta?!"

Apropiindu-se ziua lui, adica 27 mai, a început să aibă fel și fel de cerințe: "Vreau să vină X la ziua mea!" Nu se poate, pentru că este în altă țară! Are doar dorințe de suflet, foarte puternice.

Vrea să-și vadă nu știu ce prieten care este în altă țară. Anul trecut i-am făcut aceste surprize, chiar dacă el n-a vrut petrecere de ziua lui", a dezvaluit frumoasa prezentatoare pentru kanald.roCrescând, mi-am zis că poate vede lucrurile altfel că, na, s-a mai copt un pic.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.