Onur Tuna, actorul cu cei mai frumoși ochi din Turcia, apariție de senzație! Care este noua sa mare pasiune! Iată în ce ipostaze a fost surprins îndrăgitul actor de curând

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2022, 13:34
onur tuna Foto(4)

Onur Tuna, unul dintre cei mai carismatici si talentati actori ai momentului in Turcia

Sursa: www.imdb.com

Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, are o nouă mare pasiune! Iată cum a fost surprins actorul!

Deși are doar 36 de ani, Onur Tuna a devenit unul dintre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului sau deosebit și a frumuseții sale fizice uluitoare. Publicul din Turcia a fost fascinat de aparițiile carismaticului actor Onur Tună și l-au îndrăgit din prima clipă și datorită melodiilor sale superbe pe care le-a lansat în ultima vreme.

Onur Tuna, actorul cu cei mai frumoși ochi din Turcia, apariție de senzație! 

Telespectatorii din România l-au urmărit pe celebrul actor Onur Tuna încă din anul 2019, când a jucat în primul sezon al serialului Prețul fericirii, în rolul unui avocat de succes, iar ulterior acesta a revenit la Kanal D, în anul 2021, în producția de excepție, Doctorul minune, în rolul unui medic chirurg.

Citeste si: Ea este partenera de platou a celebrului actor Onur Tuna, în noul film artistic ce va fi lansat în cinematografele din Turcia pe 14 ianuarie 2022!

Odată cu succesul au venit și din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi producții de amploare, iar Onur Tuna le-a acceptat pe cele mai promițătoare, dorindu-și în continuare să evolueze și să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului în carieră lui.
La scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, Onur Tuna a acceptat să joace într-un alt proiect de amploare, producția „Mahkum” („Deținutul”), ale cărui filmări se află încă în plină desfășurare și se bucură de mare succes în Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă pe plan profesional, Onur Tuna se bucură de mari succese, în viață lui personală lucrurile nu sunt atât de bune, deoarece celebrul actor nu și-a întâlnit încă sufletul pereche și a decis în ultima vreme să se dedice mult carierei sale în actorie

și în muzică, lăsându-și viața sentimentală pe plan secundar.

Recent, îndrăgitul actor a filmat un clip de promovare inedit pentru o mașină marca Dacia Duster. Deși Onur Tuna este renumit pentru mașinile extrem de scumpe pe care le deține, acesta nu a refuzat să apară într-un promo pentru o marca mai ieftină de mașini. Alături de câinele lui, Onur Tuna a filmat videoclipul într-o Dacia Duster superbă și părea foarte încântat de tot ceea ce oferă noul model de mașină.

Citeste si: Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, reacție tranșantă față de jurnaliști! "Nu vorbesc despre relațiile mele" Iată cum a fost surprins celebrul actor!