Dragostea nu are vârstă! Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita, în vârstă de 76 de ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 feb 2023, 04:05

Dragostea nu are vârstă! Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita, în vârstă de 76 de ani

Sursa: Twitter

Un cuplu din Italia tocmai a anunțat că s-a căsătorit. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani și, surprinzător, o femeie în vârstă de 76 de ani. Diferența de 57 de ani nu le-a afectat deloc decizia, deoarece iubirea este mai presus de orice pentru ei.

Un cuplu din Italia a ajuns să fie foarte discutat după ce tânărul de 19 ani a făcut anunțul cererii în căsătorie cu iubita lui, în vârstă de 76 de ani. Este o diferență de 57 de ani, dar acest lucru nu-i afectează, pentru că se pare că iubirea lor este mai puternică decât orice. Tânărul a postat un videoclip pe TikTok, unde a strâns 22 de milioane de vizualizări.

Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 76 de ani în căsătorie

Cu puțin timp în urmă, Giuseppe D'Anna, în vârstă de 19 ani, a uimit întreg internetul după ce a anunțat că și-a cerut iubita, în vârstă de 76 de ani, în căsătorie. Imaginile s-au răspândit rapid, iar cei doi au reușit să strângă în doar două zile peste 22 milioane de vizualizări.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Nazan Kesal a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Sevda! Iată de ce a luat această decizie la finalul sezonului 3!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În videoclipul postat de tânăr pe TikTok, se poate vedea cum îngenunchează în fața iubitei lui, cerând-o de soție, înconjurați de baloane uriașe în formă de inimă, sărutându-se pasional și demonstrând că dragostea nu are vârstă iar pentru ei cea mai importantă este iubirea.

Giuseppe D'Anna își răsfață iubita în vârstă de 76 de ani cu cadouri luxoase

Din videoclipul publicat pe TikTok, se poate vedea că tânărul în vârstă de 19 ani i-a oferit iubitei sale de 76 de ani numeroase cadouri în valoare de mii de euro.

Așa cum era de așteptat, au existat oameni care au lăsat și câteva comentarii răutăcioase în privința deciziei celor doi, dar și a relației lor. Postarea a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 1,6 milioane de aprecieri în doar două zile.

Citeste si: Ebru Şahin și iubitul ei, Cedi Osman, au sărbătorit oficial logodna! Protagonista din serialul ”Hercai” a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani- Foto

„Putea să-i fie străbunică, dar e nevasta lui”, „Ce frumoasă e bunica ta, vărule!”, sunt doar două dintre comentariile răutăcioase, transmise de internauți.