Cum arată Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha fără machiaj. Iată cum arată celebra actriță Yeliz Doğramacılar atunci când nu se află în lumina reflectoarelor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2022, 17:01
Yeliz Doğramacılar Foto(5)

Yeliz Doğramacılar, una dintre cele mai apreciate actrițe si prezentatoare TV din Turcia

Sursa: Instagram Yeliz Doğramacılar

Actrița Yeliz Doğramacılar a împlinit luna aceasta vârsta de 44 de ani, însă continuă să fie la fel de frumoasă! Cum arată atunci când nu este machiată.

Yeliz Doğramacılar, care a făcut furori cu rolul jucat recent în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe și prezentatoare TV din Turcia. Deși a împlinit pe 14 mai vârstă de 44 de ani, Yeliz Doğramacılar continuă să arate uluitor de bine și să își surprindă fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane. Superbă Yeliz nu s-a sfiit să le împărtășească fanilor ei din mediul virtual imagini în care a fost surprinsă fără machiaj.

Yeliz Doğramacılar, ten perfect la aproape 40 de ani! Cum arată Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha fără machiaj?

Yeliz Doğramacılar a venit pe lume în anul 1978, în Istanbul. Părintii săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și au decis să o susțină pentru ca fiica lor să devină o actrița renumită și apreciată. La vârsta majoratului, Yeliz Doğramacılar s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Bahçeşehir, pe care a absolvit-o cu brio, devenind astfel așa cum visase încă din copilărie, o actrița cu drepturi depline.

Mai mult decât atât, odată ce a devenit cunoscută în lumea actorilor, Yeliz Doğramacılar a început să cocheteze și cu televiziunea, reușind să devină și o iscusită prezentatoare TV.

Citeste si: Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este soțul actriței Yeliz Doğramacılar! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi îndrăgostiți!

Primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 1996 cu producția „Expatriați”, care i-a adus și primul pas succesul de astăzi. Iar în paralel cu meseria de actrița, Yeliz Doğramacılar a devenit treptat una dintre cele mai talentate și apreciate moderatoare TV din Turcia, ajungând să prezinte numeroase emisiuni de divertisment. Cel mai recent rol jucat într-un serial a fost cel din producția fenomen, Mă numesc Zuleyha, în care carismatică actrița a interpretat un rol secundar însă care i-a adus mare succes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Yeliz Doğramacılar este și o femeie împlinită, deoarece are o familie superbă.

Cei doi copii și soțul ei îi umplu inima de fericire și o motivează enorm să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului în viață profesională. Îndrăgită actrița are o relație specială cu fanii săi, cărora le împărtășește frecvent momente din viața sa și a familiei sale. De curând, celebra Yeliz a publicat pe contul ei de socializare imagini în care apare așa cum este în realitate, fără pic de machiaj și este la fel de frumoasă si are un ten perfect. 

Citeste si: Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului