Fiica lui Vladimir Putin a apelat la „Terapia Vampir”. Ce intervenţii chirurgicale a suferit Katerina Tikhonova

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 feb 2023, 06:30

Ce operații estetice are fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova.

Sursa: theguardian.com

Ce operații estetice are fiica lui Vladimir Putin. Katerina Tikhonova face tratamente bizare.

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, alături de care are două fiice: Maria și Katerina. De-a lungul anilor, liderul de la Kremlin a făcut tot posibilul să le țină pe fiicele lui departe de ochii presei. Însă, după ce a ordonat ca armata rusă să atace Ucraina, în presă au apărut foarte multe detalii despre familia sa.

Citeste si: Vești bune pentru ruși! Vladimir Putin vrea să crească salariile minime pe economie și pensiile începând cu 1 iunie

Ce operaţii estetice are fiica lui Vladimir Putin

Recent, s-a aflat că fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, apelează la niște trucuri de îngrijire ale tenului foarte scumpe.

Potrivit RomâniaTV, într-un raport se arată că Katerina Tikhonova a fost supusă unui tratament facial cunoscut sub numele Terapia Vampir, care implică folosirea propriului sânge.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alina Kabaeva, iubita lui Putin, a fost văzută în Moscova. Unde se afla partenera liderului rus- FOTO

Așadar, sângele Katerinei a fost recoltat și reinjectat după ce a fost procesat. Fiica lui Vladimir Putin a plătit nu mai puțin de 4.310 de lire sterline (n.r. 5.067 de euro) pentru o singură sesiune.

Pe lângă acest tratament bizar, fiica lui Vladimir Putin a apelat la proceduri cu botox şi a făcut injecții cu acid hialuronic pentru a înlătura ridurile de pe frunte și din jurul gurii.

„Fiica lui Putin a irosit mii de euro pe o procedură ciudată de înfrumusețare – vrea ea, la fel ca tatăl ei, să fie mai tânără și să trăiască pentru totdeauna?”, a glumit un internaut.

Vladimir Putin: "Sunt mândru de fiicele mele"

În 2015, Vladimir Putin a declarat că fiicele sale, Maria și Katerina, trăiesc în Rusia și nu se implică în politică sau în afaceri, însă a refuzat să spună cu ce se ocupă.

„Trăiesc în Rusia... Nu au fost niciodată educate în alta parte cu excepția Rusiei", a declarat Putin, în conferinta anuală de presă. „Sunt mândru de ele”, a spus Putin, menționând că fiicele lui vorbesc trei limbi străine.

El a refuzat însa să dea alte detalii, invocând „rațiuni de securitate”.