Cine este și câți ani are Raşit, iubitul sfioasei Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce pasiune secretă are carismaticul actor Şahin Vural!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2022, 19:17
ma numesc zuleyha Foto(4)

Şahin Vural, in serialul Ma numesc Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Şahin Vural este catalogat drept unul dintre cei mai talentați și ambițioși actori din tânăra generație în Turcia.

Deși are doar 35 de ani, Şahin Vural a reușit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane să cucerească publicul cu talentul lui și cu dăruirea pentru actorie. Tânărul actor a făcut furori cu rolul jucat în serialul Mă numesc Zuleyha pe care l-a considerat o adevărată provocare pentru începutul carierei sale. Dincolo de platourile de filmare, Sahin este pasionat și de echitație, pe care o practică la nivel avansat încă de pe la vârstă majoratului.

Cine este și câți ani are Raşit, iubitul sfioasei Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha

Şahin Vural s-a născut în anul 1986, chiar în orașul Adana, acolo unde s-au desfășurat și filmările pentru serialul Mă numesc Zuleyha, în care acesta a jucat odată ce a devenit actor cu drepturi depline așa cum visase încă din copilărie. Şahin Vural nu a avut o viață prea ușoară deoarece provine dintr-o familie modestă, care nu a avut posibilități materiale pentru a-l ajută să studieze și astfel, că în perioada adolescenței tânărul a fost nevoit să își

întrerupă studiile pentru o perioada de timp și a trebuit să muncească pentru a-și sprijini familia.

Citeste si: Zuleyha iubeste din nou? Aflati ce se va intampla la conacul Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod captivant din serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00

Peste ani, când a început să strângă ceva bani și pentru sine a decis să își reia studiile.

Astfel, Sahin a început să studieze în domeniul actoriei în cadrul unei școli din Istanbul, între anii 2011-2013. Ulterior și-a dorit să revină în Adana, acolo unde a mai studiat actoria în cadrul Atelierului de actorie din Müjinga sub conducerea lui profesorilor Zeynep Kankonde şi Halil İbrahim Kurum. Treptat Sahin și-a descoperit și pasiunea pentru literatură.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă pentru că a crescut în mediul rural încă de mic a îndrăgit caii și peste ani a început să practice și echitație la nivel profesionist, iar astăzi este un calaret extrem de talentat, în cadrul clubului de echitație pe care îl frecventează. Primul rol jucat într-un film artistic l-a primit în anul 2018, în producția Müslüm, iar un an mai târziu acesta a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, în producția fenomen Mă numesc Zuleyha, în rolul Rasit, un muncitor la conacul Yaman.

Citeste si: Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului