Acum este mai simplu ca niciodată să găsiți apartamentul perfect

Author: Oana Iosif

A trăi într-un apartament poate fi un lucru foarte avantajos din foarte multe puncte de vedere, existând multiple motive pentru care ați putea să luați în considerare viața la bloc.

Costuri reduse

Unul dintre cele mai importante beneficii în ceea ce privește viața la bloc, se referă la faptul că, poate fi mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor decât ideea de a locui la casă, atât pentru facturi, cât și pentru chirie sau costul de achiziție. Încălzirea și răcirea unei suprafețe mai mici vă economisi bani la facturile de gaz și electricitate. Chiria este de obicei mult mai ieftină iar costurile de achiziție dacă doriți să cumpărați, este de asemenea unul mai mic la apartamente, în comparație cu cele pentru o casă.

Apartamentele pot fi, de asemenea, o opțiune foarte bună, deoarece căldură va fi mult mai ușor de reținut, pentru simplul fapt că, este un imobil mare, cu multe apartamente și camere lipite una de cealaltă. La casă, toți pereții locuinței dumneavoastră sunt la exterior, ceea ce înseamnă că se poate realiza un schimb termic foarte mare intre interior și exterior, iar centrala sau aerul condiționat vor funcționă mai mult. Aceasta înseamnă că factura la energie necesară pentru încălzirea pe timp de iarnă vă fi mult mai mică decât dacă ați locui într-o casă. În plus, în ziua de astăzi se construiește mai mult că niciodată și, cu cât clădirea este mai nouă, cu atât este probabil mai eficientă energetic.

Îngrijire minimă

La apartament, tot ce trebuie să faceți este să vă îngrijiți de interior. În schimb, la casa, este necesar să vă ocupați și de gradină, să curățați, să plantați, să udați, chiar să investiți bani în plus astfel încât să nu se transforme totul într-o junglă.

Plus de securitate

În primul rand, într-un bloc de apartamente trăiesc mai multe persoane, ceea ce înseamnă că, în cazul în care ceva suspect se întâmplă în zona, exista mai mulți ochi care pot vedea. La casă, în aceeași suprafață, locuiesc puțini oameni, iar posibilitatea ca un hoț să vă invadeze proprietatea atunci când sunteți plecați de acasă, este mult mai mare. De asemenea, în ceea ce privește în special blocurile nou construite, accesul se face pe baza de cartelă electronică, iar dacă este vorba despre un complex cu mai multe blocuri, va exista o singură intrare principală, de regula cu barieră, cu cartelă de acces, chiar și cu pază umană și, în majoritatea cazurilor, camere de supraveghere.

Facilitați multiple în imediata apropiere

De regulă, casele sunt construite în cartiere mărginașe ale orașelor, ceea ce înseamnă că, accesul la instituții publice, instituții de învățământ, magazine mari, bănci, parcuri și locuri de joaca pentru copii, și așa mai departe, este ceva mai dificil. Pe de altă parte, dacă locuiți la bloc, puteți avea una dintre acestea chiar la parterul blocului sau la cel mult 5 minute de mers pe jos. În acest fel, nu numai că avem foarte mult timp de câștigat, dar vom economisi și bani pe combustibil sau pentru a circula cu mijloacele de transport în comun.

Mai simplu de cumpărat

Deoarece prețurile de achiziție sunt în general mai mici la apartamente, înseamnă că vă puteți muta mai repede, cu un efort financiar mai mic, având posibilități mai mici de a încheia un credit greu de suportat pentru perioade de mai mulți ani de zile. De asemenea, vă puteți permite să locuiți în zone socio-economice mai bune.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante beneficii de care vă puteți bucura dacă veți opta pentru un apartament în detrimentul unei case. Totuși, este de menționat și faptul că, și a locui la casa poate să vina cu multiple avantaje. În ceea ce privește o decizie finală, la urma urmei, este vorba despre preferitele fiecărei persoane sau familii, precum și despre posibilități. Unii oameni iubesc să locuiască la casa și să petreacă timp în gradina făcând tot felul de activități, pe când alte persoane se simt foarte confortabil la apartament deaorece există mai puține griji.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care sunt în căutarea unui apartament care să le îndeplinească toate dorințele, puteți vizualiza oferta pentru apartamente 2 camere Oltenitei ale celor de la Sudrezidential.ro, și cu siguranță aici aveți posibilitatea de a găsi viitoarea locuință.

În această zonă, vă puteți bucura de toate beneficiile anterior menționate cu privire la ideea de a locui la apartament, precum și posibilitatea de a găsi și achiziționa un apartament corect cu un raport preț/calitate avantajos, în blocuri construite după cele mai înalte standarde de confort și siguranță.

Acestea fiind spuse, în cazul în care și dumneavoastră vă numărați printre cei care caută să cumpere un apartament care să se muleze perfect pe nevoile pe care le aveți, sunteți invitați să accesați Sudrezidential.ro și să explorați toate ofertele disponibile pe site, astfel încât, la final să o alegeți pe cea mai potrivită.

Alegerea dintre a cumpăra o casă sau un apartament poate să nu fie atât de simplă și depinde adesea de preferințele personale. Cu toate acestea, există câțiva factori de care trebuie să luați în considerare atunci când luați decizia finală, deoarece, așa cum v-ați aștepta, atât casele, cât și apartamentele vin la pachet cu avantaje și dezavantaje. Nu trebuie decât să vă cunoașteți foarte bine pe dumneavoastră și care vă sunt nevoile, iar decizia finală va fi mult mai ușor de luat.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.