Disperare mare în lumea maneliștilor! Fosta soție a lui Nicolae Guță se zbate între viață și moarte: „Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2023, 03:30

Disperare mare în lumea maneliștilor! Fosta soție a lui Nicolae Guță se zbate între viață și moarte: „Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia”

Sursa: Facebook Andrei Velcu

Sorina, fosta soție și fosta colegă de scenă a lui Nicolae Guță, trece printr-o mare cumpănă. Tzancă Uraganu a făcut un apel disperat pe Facebook, anunțând că artista se zbate între viață și moarte, având urgentă nevoie de un transplant de rinichi.

Sorina şi Nicolae Guţă au fost una dintre cele mai iubite perechi de maneliști din anii 2000. Succesul lor era răsunător pe scenă dar, din păcate, drumurile lor s-au separat. De atunci, Sorina s-a alăturat bisericii penticostale și a cântat doar la respectivele adunări, relatează România TV.

Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, în stare foarte gravă. Artista are nevoie de un transplant de rinichi

În aceste momente, Sorina este internată în Turcia, în stare gravă, şi are nevoie de transplant de rinichi. Anunţul a fost făcut de Tzancă Uraganu, pe Facebook. 

Citeste si: Adio, Nicolae Guță! Narcisa Balaban a publicat prima imagine cu iubitul ei! Vedeta este mai fericită ca niciodată

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie care o știm cu toții SORINA SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! Haideți să o ajutam cu toții!!! ARE NEVOIE DE TRANSPLANT DE RINICHI ÎN TURCIA!!! FIECARE CARE VREA SĂ O AJUTĂM CU CÂT PUTEM!!!!! O să revin cu un live!!!!!”, a fost mesajul transmis de Tzancă Uraganu, pe Facebook.

Sorina a avut probleme cu alcoolul după ce mama ei s-a stins din viață

Moartea mamei Sorinei a fost cea mai mare durere pentru artistă. Neștiind cum să își vindece durerea, a apelat la alcool. În scurt timp, inevitabil, a dezvoltat o dependență pentru băutură. Totul a durat trei ani până când, într-o zi, sora ei a insistat să o ducă la biserica penticostală pentru a-L găsi pe Dumnezeu. Reușind să scape de alcool, a hotărât să-și dedice întreaga viață Domului și să cânte doar în bisericile penticostalilor.

Citeste si: Nicolae Guță, declarat nebun cu acte în regulă, în tinerețe. Cum a reușit celebrul artist să scape de închisoare

„După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă, am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată, dar Dumnezeu e viu și adevărat.

Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o bagăm în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trei ani”, a povestit Sorina, acum ceva timp, într-o emisiune televizată.