Demet Ozdemir și iubitul ei, reacție acidă în momentul în care au fost întrebați despre nuntă: „Se pare că voi ați decis deja” Gestul făcut în public de cunoscuta actriță

Autor: Amalia Georgescu

Oğuzhan Koç și Demet Ozdemir, noi declarații despre nuntă

Sursa: instagram Demet Ozdemir

Demet Ozdemir trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Oğuzhan Koç. Ce declarații au făcut cei doi îndrăgostiți despre nuntă?

Pentru că amândoi sunt persoane publice, Demet Ozdemir fiind una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, iar Oğuzhan Koç un cântăreț de succes, fanii celor doi vor să afle cât mai multe detalii în legătură cu povestea lor de iubire, dar și cu planurile de viitor. Ce au răspuns Oğuzhan Koç și Demet Ozdemir în momentul în care au fost întrebați de nuntă? 

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, deranjați de zvonurile apărute despre nunta lor

Chiar dacă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul din Turcia și nu ezită să se afișeze unul în prezența celuilalt, Oğuzhan Koç și Demet Ozdemir încearcă să fie cât mai discreți atunci când vine vorba despre povestea lor de dragoste. Toate privirile sunt ațintite asupra lor, iar fanii așteaptă să îi vadă pe cei doi în fața ofițerului stării civile, astfel că, în ultima perioadă, cuplul a primit tot mai des întrebări legate de nuntă.

Zvonurile referitoare la o posibilă căsătorie au ajuns să îi deranjeze pe Oğuzhan Koç și Demet Ozdemir. În momentul unui interviu, cei doi au reacționat destul de dur, aceștia fiind deranjați de faptul că se spun lucruri care nu sunt tocmai adevărate în legătură cu acest subiect. 

Întrebat dacă au stabilit data nunții și dacă locul ceremoniei va fi Çeșme, Oğuzhan Koç nu s-a mai putut abține și a avut o reacție acidă.

„Nu am stabilit niciodată data nunții. Cât despre dacă va fi la Çeșme, se pare că ați decis deja. Spuneți-ne când va avea loc nunta și unde, ca să ne pregătim și noi.”, a spus Oğuzhan Koç, vizibil deranjat de faptul că cei din jur continuă să vorbească despre nunta lor, chiar dacă ei nu au anunțat nimic oficial, potrivit tvmania.ro.

Nu doar cântărețul Oğuzhan Koç a reacționat dur, ci și iubita acestuia, actrița Demet Ozdemir. Deși jurnaliștii au încercat să surprindă un cadru cu inelul de logodnă pe care l-a primit actrița, aceasta și-a ascuns mâna, însă nu a ezitat să îi taxeze pe jurnaliști, văzând intenția acestora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Uite, îmi ascund mâna ca să nu vezi verigheta, așa că noapte bună”, a fost replica actriței Demet Ozdemir. 

Citeste si: Emoții uriașe pentru celebrul Ibrahim Celikkol! Noul serial în care îndrăgitul actor joacă rolul principal, alături de superba Birce Akalay, va fi lansat pe 3 iunie pe platforma Netflix

Demet Ozdemir, cerută în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților

Oğuzhan Koç și Demet Ozdemir sunt împreună de doi ani, timp în care au trecut atât prin momente bune, cât și mai puțin bune. În final, se pare că cei doi au reușit să depășească toate greutățile, astfel că de Ziua Îndrăgostiților, cântărețul turc a cerut-o pe frumoasa Demet Ozdemir în căsătorie. Cei doi au fost foarte discreți, lucru care, așa cum era de așteptat, a stârnit și mai mult curiozitatea fanilor. 

În vârstă de 30 de ani, Demet Ozdemir este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Aceasta a cucerit publicul din România după ce a apărut în serialul „Prizoniera destinului”, acolo unde a interpretat-o pe Zeynep. 

Citeste si: Ce maşină conduce celebrul Ibrahim Celikkol! Imaginea care i-a uluit pe toţi fanii săi! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.