Horoscopul zilei cu astrologul Elena Ștefan, la Dimineața cu noi! Lună Nouă în Gemeni, un moment astral important! "Este de bun augur" Ce schimbări se produc pentru fiecare zodie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mai 2022, 15:10

Viviana Sposub la rubrica Horoscop, in cadrul emisiunii Dimineata cu noi

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi la Dimineața cu noi, astrologul Elena Ștefan a adus cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte! Ce schimbări va aduce astăzi Luna Nouă în Gemeni!

Invitată de astăzi a Vivianei Sposub în cadrul rubricii Horoscop a îndrăgitei emisiuni Dimineața cu noi, a fost astrologul Elena Ștefan, care a adus cele mai proaspete previziuni despre zodii, dar și modul în care toți nativii vor fi influențați de Luna Nouă în Gemeni.

Horoscopul zilei cu astrologul Elena Ștefan, la Dimineața cu noi

Așa cum obișnuiește în fiecare zi la Dimineața cu noi, Viviana Sposub aduce telespectatorilor cele mai noi informații despre zodii.

În ediția de astăzi însă această a avut o invitată specială, astrologul Elena Ștefana, care a prezentat cele mai bune sfaturi pentru zodii dar și felul în care vor fi influențați toți nativii astăzi de un eveniment astral important, Luna Nouă în Gemeni.

"Este un moment astral important! Este Luna Nouă, e Luna Nouă în semnul Gemenilor! Este de bun augur! Este o Luna Nouă în care ne punem intenții, în care creăm proiecte noi, în care tot ceea ce implică, mass-media, comunicarea, presă, micile asocieri, micile afaceri, sunt de bun augur!

Poate noi cursuri, dar și în domeniul învățământului sunt bune proiectele în perioada această! Astăzi, energia noastră este puțin mai joasă! Astăzi și mâine se va simți acest fenomen! Este important că noi în aceste zile să ne focusam pe noile intenții și pe noile proiecte în aceste domenii!",
a spus astrologul Elena Ștefan.

Berbec

Te preocupă proiectele tale, dar și cât încasezi pe ele! Dacă îți faci planuri financiare, abordează-le cu răbdare! Ascultă-i pe cei care au ceva de spus! Ai susținere foarte mare din partea planetelor în Berbec, care se află

acum alături de ține!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

Începând cu 28 mai, Venus, micul benefic, este în domiciliu și este alături de ține! Te susține cu mici lucruri benefice! Eforturile tale sunt răsplătite! Dacă ai idei noi, pentru investiții, achiziții, ia lucrurile pas cu pas, dar e bine

să acționezi!

Gemeni

Este o zi bună pentru ține, vrei să faci multe, simți că poți, dar nu pune presiune pe ține! Este o zi bună pentru planuri personale pe termen lung! Focuseaza-te pe ceea ce este mai important! Alege un singur proiect!

Rac

Este o zi bună să iei lucrurile mai ușor! Azi este Luna Nouă! După ce ți-ai îndeplinit datoriile de serviciu, e bine să te ocupi de ține! a te relaxezi, să faci ceea ce îți place!

Leu

Azi te concentrezi mai ușor! Te conectezi cu oamenii mai ușor! Ai susținere mai mare din partea planetelor în Berbec! Însă atenție, să nu te suprasoliciti! Cei din jur sunt de acord cu ideile tale și te susțin!

Fecioară

O zi foarte bună în plan profesional! Ai noi proiecte la orizont! Ai idei noi de implementat la serviciu, dar și în tot ce în înseamnă mediul de afaceri! Ești recompensat și poate să apară fie un job mai bun, fie o creștere de salariu!

Balantă

Comunicarea este în prim plan! Renunță la ideile care nu îți fac bine! Ești preocupat de anumite situații în care poate s-a produs poate o încălcare a legii! Abordează lucrurile cu răbdare și vei înțelege mai bine situația dată!

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 30 mai 2022: Pregătiți-vă să încheiați luna într-un mod complet neașteptat! Ziua de luni va aduce emoții copleșitoare, câștiguri materiale și multe vești suprinzătoare

Scorpion

Ai grijă de ține pe cât de mult te consumi! Ai idei bune legate de obligațiile tale financiare! Reușești să închei o datorie sau găsești resurse bune pentru a încheia o datorie mai veche!

Săgetător

Te preocupă noi proiecte sau negociezi, renegociezi ceea ce era deja în lucru! Ai susținerea planetelor în Berbec, în tot ceea îți propui! Relația cu partenerul de viață este o altă preocupare a ta, așa că analizează totul cu răbdare!

Capricorn

Comunici mai ușor în mediul profesional! Ai idei noi pentru a te organiza mai bine la serviciu dar și în viață ta de zi cu zi!

Vărsător

Îți exprimi cu încredere ideile! Pasiunile tale prin contur, se materializează! Ai o zile benefice în toată această perioadă și îți sunt favorabile! Pur și simplu înflorești!

Pești

Pentru ține focusul este pe casă, pe familie! Sunt importante confortul tău, starea de bine! Schimbi ceva în decorul casei tale! Oricât de mică este schimbarea, ea te ajută să te simți mai bine!

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 30 mai 2022. Sfatul zilei: nu lua decizii care îți pot influența viitorul. Răsturnări de situație pentru nativii din zodia Berbec