Alina Sorescu, adevărul din spatele titlurilor, despre divorțul ei! Iată ce declarații tulburătoare a făcut artista în platoul Teo Show! „Situația e departe de a se încheia!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 mai 2022, 19:40

Îndrăgita Alina Sorescu a recunoscut cât de mult a afectat-o despărțirea de fostul ei soț, Alexandru Ciucu! Iată ce dezvăluiri a făcut celebra artistă!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis după 12 ani de la căsătorie să pună capăt căsniciei lor. Deși mult timp a încercat pe cât posibil să nu vorbească despre acest subiect extrem de sensibil și dureros, celebra artista a început să pară din ce în ce mai resemnată și în același timp încearcă să își readune forțele și să meargă înainte de dragul celor două fiice ale sale.

Alina Sorescu, adevărul din spatele titlurilor, despre divorțul ei

Invitată astăzi în platoul emisiunii Teo Show, în cadrul rubricii de mondenități prezentată de Alex Dobreanu, îndrăgita Alina Sorescu a făcut dezvăluiri tulburătoare din culisele divorțului dintre ea și Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor ei. Întrebată cum se simte și care este starea ei de spirit în ultima vreme, Alina Sorescu a mărturisit că încearcă din răsputeri să facă față întregii situații dificile declanșată odată cu procedurile de divorț și are de gând să meargă mai departe.

„Suflețelul meu este încrezătoarea ca lucrurile se vor așeza! Că așa e viață și cu bune și cu rele! Nu sunt nici prima nici ultima! Voi mă știți de atâta timp că am crescut cu voi, lângă voi! Așa se întâmplă să trecem și prin lucruri mai puțin plăcute dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii, că de fapt ei sunt motorul și motivația!”, a

spus Alina Sorescu.

Întrebată cum se simte o mama atunci când în cadrul procesului de divorț se pune și problema domiciliului copiilor lor, Alina Sorescu a mărturisit că procesul de divorț abia a fost intentat de către ea și că procedurile vor mai dura o vreme destul de îndelungată, pana cand se va soluționa situația. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„E o perioadă sensibilă, pentru că da, eu am depus actele de divorț! Deocamdată noi vorbim despre o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces! Adică deocamdată divorțul nici nu s-a întâmplat încă, deci discuția este lungă! E complicat pentru că e vorba despre fete! Dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut! E minunat că am foarte multă activitate pe care oricum o aveam programată pentru că venea 1 iunie și eu de obicei în perioada asta eram pregătită cu noutăți!”, a

mai adăugat Alina Sorescu.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu după despărțirea de Alex Ciucu. Decizia radicală luată de vedetă, în plin proces de divorț

Citeste si: Cum încearcă Alexandru Ciucu să-i ia fetițele Alinei Sorescu, după despărțire! Artista a făcut lumină și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute