Loredana Chivu a fost supusă, de urgență, unei intervenții chirurgicale: „Am fost intubată”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 apr 2023, 09:37

Loredana Chivu a fost supusă, de urgență, unei intervenții chirurgicale „Am fost intubată”

Sursa: Facebook

Loredana Chivu a fost operată de urgență și, acum, prin intermediul unui mesaj, și-a anunțat fanii că se simte mai bine, fiind în perioada în care se recuperează. Intervenția chirurgicală a avut loc în Turcia.

Loredana Chivu a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, însă, de data aceasta, operația a avut loc din cauza unei probleme de sănătate. Aceasta susține că intervenția prin care a trecut este una dificilă, dar totul a decurs foarte bine.

Mai mult decât atât, Loredana Chivu a declarat că era programată pentru operație în România, însă lucrurile s-au schimbat și se bucură de faptul că a reușit să fie operată în altă țară.

Aceasta este foarte mulțumită de modul în care lucrurile au decurs și a menționat că, în curând, se va întoarce în România.

Citeste si: Cine este iubitul secret al Loredanei Chivu. El i-a cumpărat mașina de 300.000 de euro

Ce mesaj a transmis Loredana Chivu

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine.

Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complex. Tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și, cumva, mi-a fost frică.

Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici. Chiar a fost decizia corectă pentru mine”,  a spus fosta asistentă TV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Loredana Chivu, poza de infarct! Ce face blonda in casa in carantina: lui Andy o sa ii para rau ca nu a ramas cu ea

„Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi, în România, și, cumva, așa s-a întâmplat și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie.

Nu am avut dureri, cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație. Este una dintre cele mai grele și riscane operații”, a mai spus aceasta.

Loredna Chivu a mărturisit că nu este mulțumită de cum arată și va apela la o liposucție

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție, pentru că am suferit, ca să spun așa. Nu

e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor.

Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar, ca să slăbești, trebuie să ții un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție”,  a spus Loreana Chivu