Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 119, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet trece la fapte și se apropie tot mai mult de Zuleyha

Autor: Amalia Georgescu

Zuleyha, pe punctul de a fi cucerită de Mehmet

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe cel mai nou episod al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Poți vedea episodul 119 și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul cu numărul 119 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” aduce în fața telespectatorilor noi scene emoționante. Cum va reacționa frumoasa Zuleyha în momentul în care Mehmet se va apropia de ea și va încerca să o sărute?

Mehmet și Zuleyha, momente de tandrețe. Ce se va întâmpla în episodul 119 al serialului „Mă numesc Zuleyha”? 

Demir i-a provocat foarte multă suferință frumoasei Zuleyha, iar informațiile care au ieșit la iveală după dispariția lui au dezamăgit-o profund.

Cu toate acestea, vestea că soțul ei a fost găsit mort a răvășit-o pe Zuleyha, aceasta fiind convinsă că, în final, Demir se va întoarce acasă. Cum acum este în mod oficial o femeie singură, Mehmet profită de situație și face pași importanți pentru a se apropia și mai mult de Zuleyha. Considerând că acesta este cel mai potrivit moment pentru a acționa, având în vedere că Zuleyha suferă, Mehmet organizează o cină romantică și îi vorbește acesteia despre sentimentele puternice pe care le are pentru ea.
Mai mult, Mehmet nu se va feri să o sărute pe Zuleyha, chiar dacă aceasta este în doliu după ce Demir a fost găsit mort.

Nu doar Mehmet și-a propus să o cucerească pe Zuleyha, ci și Fikret, totul spre disperarea lui Betul. Aceasta încearcă din răsputeri să îl facă pe Fikret să o aleagă pe ea, aceasta fiind singura modalitate pentru a obține averea lui Fekeli.

Cine va reuși să câștige, în cele din urmă, inima frumoasei Zuleyha, dar și dacă se va lăsa aceasta impresionată de gesturile romantice făcute de Mehmet poți vedea în episodul 119 al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod este difuzat la Kanal D miercuri, 1 iunie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări atât online, cât și la TV. Pentru a-l vedea de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil trebuie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit mamă! Celebra actriță și soțul ei, Ismail Demirci, sunt în culmea fericirii!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Ajuns la sezonul cu numărul 4, serialul „Mă numesc Zuleyha” este în continuare unul dintre cele mai urmărite din România.

Acesta face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00. 

Serialul continuă să îi țină în suspans pe telespectatori, având în vedere că noile personaje care fac parte din distribuția acestuia au schimbat radical cursul poveștii. 

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actorul Murat Ünalmış a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat magistral rolul Demir! Iată de ce a luat această decizie radicală la finalul sezonului 3