În această seară în ”Mă numesc Zuleyha”, Fikret crede că Hakan a plănuit totul pentru a o impresiona pe Zuleyha

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 iun 2022, 10:28

În această seară în ”Mă numesc Zuleyha”, Fikret crede Hakan a plănuit totul pentru a o impresiona pe Zuleyha

Întâmplări incredibile au loc, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Tensiunile ating cote maxime în această seară, Fikret crede că Hakan face orice ca să o impresioneze pe Zuleyha, în timp ce constată că s-a îndrăgostit de ea. 

Hakan: Nu-ți mai feri ochii ăia frumoși de mine.

Zuleyha: Nu ai de gând să renunți, nu?

Hakan: Nu voi renunța niciodată.

O adevarată luptă se va da între cei doi pentru a o cucerii pe frumoasa Zuleyha.

Lutfiye primește un telefon anonim care o serie foarte tare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zuleyha cade în mrejele lui Mehmet? Aflați cum va reacționa Fikret și ce se va întâmpla la conacul Yaman, astăzi, 1 iunie 2022, în serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, pe Kanal D!

Vahap, fratele lui Abdulkadir vrea să-l împuște pe Hakan dar Abdulkadir îl oprește și îi spune că nu este momentul fiindcă Hakan îl are cu ceva la mână. Lutfiye a aflat că Abdulkadir l-a ucis pe Fekeli. Îi zice doar lui Saniye iar ea îl bănuiește și pe Mehmet dar se înțeleg să nu spună nimănui până vor găsi o dovadă.

Nu ratați, în aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Prima imagine cu bebelușul superbei Hande Soral, actrița care a jucat rolul Ümit în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată celebra mămică la doar două zile de la nașterea micuțului Ali!