Alex Zănoagă a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi: "Mi se rupe sufletul când plec!" Ce a făcut fostul soț al Siminei de 1 Iunie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 mar 2023, 02:30

Ce il doare cel mai tare pe Alex Zanoaga dupa separarea de Simina Loica

Alex Zanoaga a vorbit despre despartirea dureroasa dintre el si Simina Loica si despre ce il afecteaza cel mai tare in acest moment.

O despartire si un divort rasunator a pus capat unei relatii promitatoare. Alex Zanoaga si Simina Loica si-au spus adio, asta dupa o nunta ca in povesti. Mai mult, cei doi au declarat la un moment dat ca au facut eforturi sustinute de dragul fiului lor, Dominic pentru a nu resimti aceasta separare. Insa, lucrurile nu au mai putut fi indreptate intre ei in urma unor anumite evenimente si astfel, au luat decizia comuna de a divort.

Citeste si: Replici acide și priviri tăioase între Cristian și Stefania: "Am spus-o de un milion de ori, nu o consider și nu am considerat-o iubita mea!"

Alex Zanoaga a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre fiul lui

Si Simina Loica si Alex Zanoaga sunt foarte afectati de toata situatia, iar fostul sot al brunetei spune ca cel mai dureros moment este atunci cand trebuie sa se desparta de fiul lor, Dominic: "Pe viitor, o sa ne axam pe copil.

Momentan este ok pentru ca am activitate. Asta m-a ajutat si ma ajuta in continuare: "Este adevarat ce spune Simina, noi nu ne mai pupam. N-a mai mers, nu a mai fost sa fie sa ne intelegem. Noi suntem de vina pentru ce se intampla, nu Dominic. Acum este definitiv. Dar nu stim ce iti rezerva viitorul peste 2-3 ani. M-as bucura ca ea sa fie fericita,
a
dezvaluit Alex Zanoaga pentru emisiunea Online Story.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Rus, schimbare la 180 de grade! Detaliul cu care i-a lasat pe fani fără replică. De ce cântăreața are nevoie de 45 de minute să mănânce

Cum a petrecut Alex Zanoaga 1 Iunie

Dupa ce m-am despartit, ma simteam mai bine. Stiam ca nu ne mai certam. Nu era fericire atunci, era tristete. Poate simtea nevoia sa fie cu altcineva. Pe Dominic vreau sa il dau la sport cand va creste. De cand a aparut el, am vrut sa fiu un tata exemplu. Ultima oara l-am vazut duminica, saptamana trecuta.

A dormit la mine. Pentru prima oara, singur. Mi-a fost putin greu ca l-am luat putin obosit, marait. Nu a fost atat de greu. Abia astept sa creasca mai mare sa iesim ca baietii. Cand o sa am 40 de ani, el vreo 20 si o sa fim ca doi prieteni. De asta am vrut copil devreme. Vreau sa fiu langa el ca un prieten, a dezvaluit Alex Zanoaga izbucnind in lacrimi atunci cand a venit vorba de fiul lui.