Cine a fost prima soție a sultanului Suleyman. Motivul pentru care actorul Halit Ergenc a divorțat are legătură cu serialul „1001 de nopți„

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 02 mar 2023, 03:25

Cine a fost prima soție a sultanului Suleyman. De ce a divorțat actorul Halit Ergenc

Sursa: Instagram

Cine a fost prima soție a „sultanului Suleyman„. Motivul pentru care actorul Halit Ergenc a divorțat are legătură cu serialul „1001 de nopți„.

Îndrăgitul actor de seriale turcești, Halit Ergenc  a mai fost căsătorit o dată, înainte să formeze un cuplu cu frumoasa actriță Berguzar Korel. Motivul pentru care actorul a divorțat are legătură cu serialul „1001 de nopți„. Află cine a fost prima soție a sultanului Suleyman.

Citeste si: Sultanul Suleyman, tată pentru a patra oară? Anunțul făcut recent de către frumoasa Berguzar Korel, soția actorului Halit Ergenc

Cine a fost prima soție a „sultanului Suleyman„ 

Actorul turc Halit Ergenc, care a interpretat fabulos rolul sultanului Suleyman din serialul-fenomen Suleyman Magnificul difuzat de Kanal D, a mai fost căsătorit o dată înainte de a forma un cuplu cu frumoasa Berguzar Korel.

Cine a fost prima soție a sultanului Suleyman

Prima soție a „sultanului Suleyman„ a fost tot o actriță din Turcia, Gizem Soysaldi.

Mariajul dintre actorul turc Halit Ergenc, cel care a interpretat fabulos rolul sultanului Suleyman din serialul-fenomen Suleyman Magnificul difuzat de Kanal D și actrița Gizem Soysaldi a durat numai un an.

Actorul Halit Ergenc și prima sa soție, Gizem Soysaldi s-au căsătorit în anul 2007, iar nunta lor a fost eveniment mediatizat de presa din Turcia. Mariajul lor a durat însă extrem de puțin, astfel că sultanul Suleyman a divorțat după numai un an de prima lui soție.

Divorțul dintre actorul Halit Ergenc și prima lui soție, Gizem Soysaldi s-a pronunțat in anul 2008. 

Citeste si: Ghinionul în dragoste o urmărește pe „Mahidevran„ și în viața reală. Află ce a pățit Nur Fettahoglu, frumoasa actriță din Suleyman Magnificul

De ce a divorțat „sultanul Suleyman„ de prima soție 

Răspunsul la întrebarea de ce a divorțat actorul Halit Ergenc- sultanul Suleyman de prima soție este strâns legat de serialul turcesc care a adus audiențe uriașe postului de televiziune Kanal D și anume „1001

de nopți„.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presa din Turcia a scris la vremea respectivă că actorul Halit Ergenc s-a îndrăgostit fulgerător de colega lui de platou, actrița Berguzar Korel, cea care a interpretat rolul Șehrazatei în serial. 

Sentimentele actorului au fost împărtășite și de Berguzar Korel, despre care presa din Turcia a scris că a pus capăt relației în care implicată în momentul în care s-a îndrăgostit de colegul ei de platou. 

La scurt timp după divorțul de prima soție, Halit Ergenc și Berguzar Korel și-au oficializat relația de dragoste, iar cei doi sunt în prezent căsătoriți și au împreună 3 copii. 

Actorii Halit Ergenc și Berguzar Korel au cucerit inimile românilor odată cu difuzarea serialului „1001 de nopți„, care a adus postului de televiziune KANAL D audiențe uriașe. Cei doi au devenit un cuplu și în viața reală, lucru care i-a bucurat nespus pe fanii din întreaga lume.

Citeste si: „Sultana Hurrem„, în pragul sinuciderii. Drama care a distrus-o pe frumoasa Meryem Uzerli din serialul Suleyman Magnificul

Povestea de dragoste dintre Halit Ergenc și frumoasa Berguzel Koral a început pe platourile de filmare de la serialul turcesc „1001 de nopți„ și chiar dacă actorul care a interpretat rolul lui Onur în serial era căsătorit la acel moment, dragostea dintre el și „Șehrazat„ a depășit barierele și în viața reală.

Halit Ergenc a divorțat ulterior și s-a căsătorit cu actrița Berguzel Coral cu care trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste. Recent, cei doi soți au devenit părinți pentru a treia oară, după ce actrița a adus-o pe lume pe micuța Leyla. 

Chimia dintre Halit Ergenc și Berguzar Korel s-a dovenit a fi una reală, în prezent cei doi formând unul dintre cele mai sudate cupluri de actori de seriale turcești. 

Actorul Halit Ergenc, care a interpretat fabulos rolul sultanului Suleyman din serialul-fenomen difuzat de Kanal D, „Suleyman Magnificul„ și frumoasa „Șehrazat„ din „1001 de nopți„ sunt părinții a trei copii, doi băieți pe nume Ali și Han și o fetiță care Leyla. 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.