Nicolae Guță a devenit din nou tată. Cine este femeia care i-a dăruit cel de-al 12-lea copil

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mar 2023, 00:50

Nicolae Guță a devenit din nou tată. Cine este femeia care i-a dăruit cel de-al 12 copil

Sursa: Facebook Nicolae Guta

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară! Artistul are un băiețel de doar câteva luni.

Showbiz-ul românesc a fost zguduit de o nou veste. Celebrul manelist Nicolae Guță este tată pentru douăsprezecea oară. Cântărețul în vârstă de 54 de ani s-a căsătorit pentru prima dată la 14 ani și s-a iubit de-a lungul timpului cu multe femei, șase dintre ele l-au făcut și tată.

Citeste si: Cum arată acum fiica în vârstă de 14 ani a lui Brigitte Sfat. Cele două sunt nedespărțite după ce bruneta și-a anunțat divorțul

Nicolae Guță are un fiu de doar trei luni

Inițial, în showbiz s-a zvonit că Nicolae Guță mai are un moștenitor, însă, potrivit spynews.ro, fără alte detalii despre copil ori despre femeia care l-a făcut din nou tată, acum vin și primele declarații făcute chiar de Nicu, unul dintre fiii cei mari ai manelistului.

Potrivit lui Nicu, mama celui mai mic copil a lui Nicolae Guță este Cristina, femeia alături de care manelistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și care l-a făcut

bărbat de casă. Cei doi s-au căsătorit în 2016, iar de trei luni au devenit părinții unui băiețel.

Citeste si: Adio, Nicolae Guță! Narcisa Balaban a publicat prima imagine cu iubitul ei! Vedeta este mai fericită ca niciodată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În tot acest timp, spune Nicu, artistul nu a apucat să petreacă prea mult timp alături de mezinul familiei, căci este prins cu evenimentele pe care deja le avea programate, însă, cu siguranță, va recupera timpul pierdut.

„Cristina (nr. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo două, trei luni (nr.

a venit bebelușul pe lume). A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult”, a mărturisit Nicu, fiul lui Nicolae Guță, la un post TV.

Ce nume va purta cel de-al 12-lea copil a lui Nicolae Guță

Nicolae și Cristina, spune Nicu, care precizează că încă nu și-a cunoscut fratele, s-au decis ca pe mezinul familiei să îl cheme Selin.

”Selin! Așa am înțeles... Nici eu nu am apucat să îl văd”, a mai adăugat acesta.

Citeste si: Disperare mare în lumea maneliștilor! Fosta soție a lui Nicolae Guță se zbate între viață și moarte: „Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia”

Acum, artistul are 12 copii, ultimul venind pe lume în urmă cu doar câteva luni.

 

Taguri: