Cum arată soacra Ilincai Vandici! Imagini în premieră cu cele două împreună. Unde a plecat toată familia cu mic cu mare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 mar 2023, 02:10

Cum arata mama lui Andrei Neacsu, sotul Ilincai Vandici

Sursa: Instagram

Imagini rare cu Ilinca Vandici alaturi de soacra sa. Vedeta TV a filmat-o pe mama sotului ei in masina in timp ce se indreptau spre un eveniment special.

Prezentatoarea TV s-a filmat alaturi de soacra ei în timp ce se îndreptau spre grădiniță lui Zian, fiul vedetei Kanal D și al omului de afaceri Andrei Neacșu care a avut una din cele mai importante zile din viață lui de preșcolar și anume serbarea de sfârșit de an. Atât Ilinca Vandici cât și soacra ei au purtat ținute elegante în ton cu evenimentul, iar vedeta TV a surprins-o într-un filmulet pe mama soțului ei, internauții putând vedea cât de frumoasa și tânără este doamna Neacșu: "Avem cele mai mari emotii.

Sunt cu soacra mea in spate. Unde credeti ca mergem?! Mergem la serbare la Puișor, este prima lui serbare," a mai spus emoționată Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, emotii uriase la serbarea fiului ei, Zian

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

In urma cu ceva timp, frumoasa vedeta a acordat un interviu pentru kanald.ro si a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu fiul ei, Zian:" "Este un copil foarte înțelept și desi are energie extrem de multa, nu face greșeli mari. Însă mă uimește constant. Daca eu am o discuție azi cu Andrei, peste cinci zile, el aduce aminte din senin de ceva din acea discuție.

Iarăși, cu atenția distributiva mă uimește: "Sta și se joaca, eu stau lângă el și poate vorbesc la telefon cu cineva și este atent și la discuția mea și la ce fac eu și tine minte tot și mă mai surprinde cu replicile pe care le are care nu stiu de unde îi vin. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Câteodată îmi este foarte greu să nu rad când spune o prostie că asta l-ar alimenta pe el să spună în continuare acel cuvânt care poate nu e foarte frumos, dar îmi este și drag de el. Încerc să păstrez o balanță, a declarat frumoasa prezentatoare TV pentru kanald.ro.

Frumoasa prezentatoare TV a mai dezvaluit ca incearca sa isi educe fiul incat, mai tarziu, sa stie sa ia propriile decizii fara a se simti rusinat sau constrans de ceva. 

Încerc de acum să-l cresc astfel încât el să aibă o evoluție foarte sănătoasă, să fie sigur pe ceea ce își dorește.  Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut. Drept urmare, eu încerc să-i dau o educație sau să-l formez astfel încât el să poată lua deciziile în viață.